Win een œnani x Hertog Jan box!

Ona Rombaut en Arne Braeckman van de Gentse wijnbar ONA, en Dries Henau en Yuri Vandenbogaerde of ‘De Jongens’ van WASBAR en Chez Claire hebben een tijdje geleden samen hun schouders gezet onder œnani, een online wijnclub die dus maandelijks drie zorgvuldig uitgekozen wijnen aan huis levert. Check gerust oenani.be voor meer informatie!

Voor de feestdagen lanceert oenani nu een feestelijke wijnbox met aangepaste recepten van sterrenchef Gert De Mangeleer. Met de œnani x Hertog Jan wijnbox ontvang je 3 flessen op je deurdrempel samen met 4 passende feestelijke gerechten om zelf te bereiden. Perfect dus voor de feestdagen.

De ‘œnani x Hertog Jan’ box bestaat uit een zorgvuldige selectie aan wijnen met een sprankelend aperitief, een wijn aangepast aan het voorgerecht en eentje voor bij het hoofdgerecht. Wie zelf geen zin heeft om te koken vindt in de box instructies om de gerechten te bestellen en af te halen in een afhaalpunt in je buurt. Makkelijk zat.

Gert de Mangeleer: “Hoe meer mensen we dit jaar fijne feesten kunnen laten beleven, met lékker eten, hoe liever. Dus we hoefden geen seconde te twijfelen om ja te zeggen op dit leuke initiatief van œnani, om aangepaste gerechten bij een lekkere selectie wijnen te ontwikkelen.”

Ona Rombaut: “Vooral voor cadeautjes misten we in onze maandelijkse formule nog de optie om instant te laten leveren. We zijn blij dat we dit vanaf nu ook kunnen aanbieden, met deze culinaire samenwerking met Hertog Jan als perfecte start.”

Voor deze specifieke box stapt œnani ook af van hun maandelijks principe; je bestelt de box eenvoudig op www.oenani.be. Je kan je box dus makkelijk thuis – of als cadeautje, laten leveren tijdens deze bizarre feestperiode.

Naast de Hertog Jan box kan je op deze cadeau-minisite ook nog enkele andere wijnboxen bestellen; œnani selecteerde een selectie van telkens 3 flessen (Wit/Rood/Naturlijk & Deluxe) om in een leuke cadeauverpakking te laten verzenden. De boxen koop je vanaf € 44,5 en worden binnen de 3-5 dagen na bestelling geleverd. Genoeg inspiratie dus voor je cadeautjes onder de kerstboom!

Ik ben zelf intussen al een tijdje abonnee van œnani en het is voor mij duidelijk: het is een fantastisch product voor wijnliefhebbers die hun wijnkennis een beetje willen verbreden of voor wijndrinkers die bij hun diner graag eens een lekkere fles op tafel willen zetten, maar afwillen van de keuzestress in de supermarkt.

Opgelet je moet minstens 18 jaar zijn om deze wedstrijd te winnen. Vergeet niet, drink met mate.