Win een Or Tea Warmth theebox!

De wintermaanden zijn weer daar, dus is het opnieuw tijd voor gezellige en cosy avonden aan het haardvuur met een dekentje en een lekkere tas thee in de hand.

Belangrijk, je spreekt eigenlijk enkel over thee wanneer je het hebt over het waterige aftreksel van de bladeren van de Camellia sinesis of Chinese theeplant. Alle overige varianten zijn infusies, bv. een infusie van rozenbottel of linde.

De verschillende theesoorten komen van dezelfde plant maar het verschil zit hem vooral in de bereidingswijze van elke soort.

Witte thee wordt enkel gestoomd en daarna gedroogd, groene thee wordt eerst verslensd en daarna gestoomd of “gevuurd” en dan gedroogd. En dan heb je nog Oolong thee, zwarte thee, Pu’er thee of Japanse groene thee als o.a. matcha. Keuze genoeg dus om je perfecte thee te vinden.

Ideale partner voor al je thee’s is het merk Or Tea! Je kiest er in de Chinese Classics Edition uit thee’s als Dragon Well Osmanthus, Dragon Pearl Jasmine, Lychee White Peony en Towering Kung Fu. In de Wellbeing Series heb je o.a. Slimming Pu’er, Ginseng Beauty en Detoxania. Urbanpop Series herbergt klinkende theenamen als Queen Berry, Merry Peppermint en The Secret Life of Chai.

Voor een volledig overzicht van alle thee’s surf naar de Or Tea website.

Vul snel onderstaande vraag in & wie weet win jij al een Or Tea Warmth box met 20 builtjes van 4 verschillende theesmaakjes. Laat maar komen die winterse avonden!