Win een pakket van mijn favoriete bubbels bij Albert Heijn!

Is jouw favoriete bezigheid dezer dagen ook richting supermarkt trekken om er een heerlijke feestmaaltijd bij elkaar te shoppen en vervolgens het beste van jezelf te geven in de keuken? Check! Want er is niets leuker dan tijdens deze feestdagen gezellig samen genieten aan tafel. Het glas heffen op komend jaar hoort daar natuurlijk ook bij!

En hoe kun je dat beter doen dan met lekkere bubbels. En het mooie is: bij Albert Heijn kun je lekkere sprankelende wijnen vinden in alle prijscategorieën. Lees ook zeker het Would Be Chef artikel Mijn favoriete bubbels bij Albert Heijn voor oudjaar!

Freixenet Prosecco wordt gemaakt van Glera-druiven uit de buurt van Veneto. Deze mousserende wijn is levendig en fris met aroma’s van citrus, appel, pompelmoes en bloemen. Een feestelijke verpakking voor een feestelijk drankje!

De Champagne Diane De Frion staat heel scherp geprijsd aan € 13,49 en maakt het daarmee een champagne voor iedereens portemonnee.

De Champagnes van Oudinot zijn prijs-kwaliteit echte aanraders. Niet zo duur als de luxueuze toppers maar wel een mooie en vlot drinkbare mix van de typische Chardonnay en Pinot Noir druiven.

Veuve Clicquot is één van de bekendste champagnes uit Reims. De champagne met het chique geel-oranje label wordt voornamelijk gemaakt met de voor het huis zo herkenbare pinot noir, maar ook pinot meunier en chardonnay die voor de elegantie zorgt.

Moët et Chandon Champagne Brut. Wereldwijd de meest verkochte Champagne. Een ideale begeleider van desserts en sommige kazen.

Alle bubbels zijn verkrijgbaar via Albert Heijn.

Vul snel onderstaande vraag in & wie weet krijg je gratis een pakket van mijn favoriete bubbels bij Albert Heijn! Alvast santé. Opgelet, je moet minstens 18 jaar oud zijn om aan deze wedstrijd deel te nemen.