Win een pakket van Peugeot t.w.v. € 230,-! #ad

Hoeveel opmerkingen ik al over mijn pepermolen heb gekregen, niet normaal. Soms zie je me op mijn stories zwaaien met die gigantische pepermolen, en ook als ik hem gebruik bij een etentje, vinden mensen het altijd een fantastisch ding.

OK, het is een mooi hebbeding, die pepermolen, en size matters volgens sommigen, maar wat uiteraard veeeeel belangrijker is: het is gewoon de allerbeste pepermolen ooit.

Het is er één van Peugeot. Zo’n beetje de Rolls Royce onder de pepermolens. En ik heb niet alleen die hele grote, ik heb ook zowel in België als in Barcelona een prachtig setje peper- en zoutmolens in blank hout, en ook een handige kaneelmolen en molen om nootmuskaat te malen. Overigens heeft Peugeot ook een lijn met heerlijke verse specerijen, en handige ovenschotels. Ideaal trouwens voor de komende feestdagen om elke culinaire liefhebber van het perfecte cadeautje te voorzien.

Wil je trouwens niets missen van het allernieuwste nieuws of inspirerende content van Peugeot? Klik hier en volg Peugeot via Instagram.

Een pakket ter waarde van € 230,- met de mooiste spullen van Peugeot mag ik nu cadeau doen aan één van de volgers van Would Be Chef. In dat pakket zitten 1x Duo manuele peper- en zoutmolen Paris u’Select uit naturel hout 18 cm, 1x Madras muskaatmolen, 1x Appolia ovenschaal 28cm, 1x Lanka kaneelmolen aangevuld met een portie kaneel, muskaat en Timut peper.

Wil jij als een echte pro aan de slag in de keuken? Vul dan snel onderstaande vraag in en wie weet scoor jij binnenkort dit prachtige Peugeot pakket t.w.v. € 230,-!