Win een POW!-doos Leonidas pralines van Astérix!

Dit jaar mag de stripfiguur en de dappersten der Galliërs feest vieren, want Asterix mag 60 verjaardagskaarsjes uitblazen. Dat feestelijk moment wil het Belgische chocolademerk Leonidas natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Resultaat zijn verschillende chocoladefiguurtjes van Asterix van de hand van de meester-chocolatier Leonidas. Ideaal voor de start van het schooljaar!

Leonidas creëerde 3 Asterix-pralines eind 2018 en zet deze smakelijke creaties opnieuw in de spotlights. Dankzij het Pow!-doosje in het thema van de beroemde toverdrank zijn de overheerlijke pralines bovendien nog verleidelijker. 3 smaken zijn er om duimen en vingers bij af te likken; Praliné Asterix Melk Magische Praliné (praliné met kauwgomsmaak en knettersuiker), Praliné Asterix Wit Praliné en Praliné Asterix Puur Praliné Gepofte rijst. Alle pralines zijn bovendien verkrijgbaar in Asterix, Obelix en Idefix uitgave.

Speciaal voor de start van het nieuwe schooljaar lanceert Leonidas dus de Pow!-doos. Ga snel naar een van onze Leonidas winkels om het volledige gamma te ontdekken!

Kan jij al niet wachten om zelf de dappere Galliër uit te hangen en te genieten van al dat chocolade lekkers van Leonidas? Vul dan snel onderstaande vraag in & wie weet smul jij van de smakelijkste chocoladestrijders ooit met een POW!-doos! Smakelijk.