Win een Powerplus blender van KitchenAid t.w.v. € 599,-

Echte Would Be Chefs weten het al langer. Wanneer je in de keuken aan de slag bent moet je niet alleen top ingrediënten ter beschikking hebben om de meest héérlijke gerechten te kunnen serveren. Ook je arsenaal aan keukengereedschap behoort liefst tot het beste. Van een stevig fileermes tot een stevige én hygiënische snijplank.

Ook elektrische apparaten zijn niet meer weg te denken in de hedendaagse keuken en maken het koken een pak relaxer … en soms uitdagender. Trouwe partner voor al je bereidingen is KitchenAid. Het merk staat garant voor professionele prestaties, ambachtelijke kwaliteit en een iconisch design. Met als motto ‘Serious About Food’ belooft het met eten en koken veel verder te gaan, het stuurt al je zintuigen op ontdekkingstocht. KitchenAid heeft een passie voor lekker eten … net als Would Be Chef.

Onmisbaar in ieders keuken is de blender. Het keukenapparaat is perfect voor het mixen en pureren van vooral soepen, sauzen, mousses en smoothies. Als je jouw ingrediënten wil mixen met een hoeveelheid vocht, dan gebruik je een blender.

Perfecte partner in crime in de keuken is dan ook de KitchenAid ARTISANBlender * 5KSB6060. Deze blender is makkelijk te bedienen en kan verschillende snelheden geven van 1 tot 9. Hij is makkelijk te reinigen en de mengbeker past perfect in je vaatwas. Je kan er makkelijk ingrediënten mee af meten en toevoegen tijdens het mixen. Het toestel is van premium materialen gemaakt. Check de KitchenAid website voor meer informatie over de KitchenAid ARTISANBlender * 5KSB6060!

Wil jij jouw kookkunsten naar het volgende niveau tillen en een KitchenAid ARTISANBlender * 5KSB6060 t.w.v. € 599,- winnen? Vul dan snel onderstaande vraag in en wie weet tover jij binnenkort de smaakvolste gerechten uit je keukenschort! Veel succes.