Win een reis naar Salzburg met Caractère en Would Be Chef #advertentie

Ik heb, vlak voor de zomer, fantastisch nieuws. Want samen met Caractère, mag ik op Would Be Chef een trip of een lang weekend weggeven naar het schitterende hotel Stein in het mooie Salzburg in Oostenrijk. Wakker worden in een Caractère hotel is kijken en blijven kijken. Het is verhalen vertellen en naar verhalen luisteren. Het is het magnifieke Oostenrijk ontdekken op jouw ritme. De stad en het land bekijken door een andere bril, zoekend naar verschil. Wakker worden in een Caractère hotel is is nooit gewoon, het is altijd bijzonder, zeker in Salzburg.

Ik ben al meerdere keren op bezoek geweest in Salzburg, en elke keer blijf ik verbaasd van de schoonheid en de charme van de stad, van de rijke cultuur en geschiedenis die vol muziek zit, en ook van het heerlijke eten. Denk je aan Salzburg dan denk je aan Wolfgang Amadeus Mozart, aan de Festspiele en het prachtige decor van The Sound of Music. En met de complete binnenstad op de UNCESO Werelderfgoedlijst is deze kleine stad er een van wereldformaat!

Twee volgers van Would Be Chef mogen daar nu een prachtige vakantie beleven. Caractère zorgt voor de vluchten en de transfer naar hotel Stein. Daar krijg je een sprankelend glaasje als welkomstdrink. Vervolgens verblijf je 3 nachten in een junior suite, inclusief ontbijt in het rooftoprestaurant van het hotel, Steinerterrasse. Een unieke plek in Salzburg! Op de koop toe word je 1 romantisch diner voor 2 personen aangeboden in het restaurant Goldgasse. Kortom: pure verwennerij! De periode is vrij te kiezen op basis van beschikbaarheid. Enkel volgende data zijn uitgesloten: 20/7 – 31/8, 1/11 – 5/11, 11 – 15/11, 25/12 – 2/1)

 

Caractère staat garant voor bijzondere vakanties, weg van de massa en de drukte. Ze regelen jouw reis tot in de puntjes. Of je op zoek bent voor een romantische trip met zijn tweetjes, avonturen wil beleven met je kleine of minder kleine spruiten, exclusief wil genieten met een groep vrienden of een incentive plant met je bedrijf, het kan. Ontdek de mooiste rondreizen en hun unieke selectie boetiekhotels in Europa en geniet van tal van Caractère extra’s.