Win een set kommetjes van Klay!

KLAY is 100% made in Belgium en is een keramieklijn volgens het wabi-sabiprincipe. Een Japanse filosofie dat je doet aanvaarden dat niets af is en perfectie niet bestaat. En het is net die estethiek die het Belgische keramiek label KLAY kenmerkt. We spotten het al eerder in het Would Be Chef artikel Super toffe keramieklijn: KLAY en nu hebben we groot nieuws, want we mogen KLAY designs weggeven!

“Nothing is finished, nothing is permanent and nothing is perfect. KLAY is imperfectly perfect. Dat is wat KLAY is. Als je mijn keramiek ziet, zie je ook wie ik ben als persoon. Het is mijn passie. Ieder stuk is met de grootste liefde gemaakt. De maatschappij bestaat meer en meer uit ‘moeten’, uit druk, stress en vooral alles moet zo perfect mogelijk zijn. Via mijn keramiek wil ik aantonen dat imperfectie mooi is en gewoon ‘zijn’, goed genoeg is” vertelt bezielster Naïque Barbier.

KLAY laat je kiezen uit tassen, kommen, bordjes, schalen, vazen en nog veel meer. Alles gemaakt op aanvraag en afgestemd op je smaak. “Ik vind het heel erg leuk om op maat te maken. Echt maken wat mensen willen. Dit zorgt voor variatie en uitdaging. Je kan altijd een afspraak maken om de verschillende modellen en kleuren te ontdekken”, verklapt Naïque. Ieder stuk mag trouwens zowel in de vaatwas als in de oven.

Voor meer informatie check de Klay Instagrampagina of mail naar [email protected].

Wil jij alvast kennismaken met KLAY en je keukengarderobe uitbreiden met enkele eigentijdse keramieken designs? Vul dan snel onderstaande vraag in & wie weet scoor jij een KLAY set met 3 grote en 3 kleine kommetjes. Succes!