Win een unieke jeans keuken- en badlinnenset t.w.v. € 250!

Als je bezig bent met het creëren van originele gerechten, klassiekers van een nieuw jasje probeert te voorzien of gewoon die goeie ouwe recepturen optimaal uit te voeren … dan is een degelijke keukenuitrusting écht een vereiste.

Jeans is en blijft trendy. Met het jeans keukengamma van Clarysse scoor je zonder twijfel! En na het kokkerellen relaxen in de badkamer mét de Towel2 van Clarysse. Een innovatieve low impact handdoek die voor bijna de helft uit tweedehandsjeans is gemaakt. En waarmee je met andere woorden je ecologische voetafdruk verkleint.

Per 1.000 van deze handdoeken wordt een grote hoeveelheid water en 410 kg CO2 bespaard. De oude jeans worden verknipt en van de oude vezels wordt nieuw garen gesponnen. Doordat het gerecycleerde textiel zelf al kleur toevoegt aan het nieuwe eindproduct, hoeven de handdoeken niet opnieuw geverfd. Deze stap in het productieproces overslaan, is dus een extra ecologische besparing.

Ideaal hiervoor zijn de handdoeken van badlinnenproducent Clarysse. Met een productengamma dat gaat van bad- en keukenlinnen, strandlakens, handdoeken, washandjes, badjassen tot keukenhanddoeken. Zelf ontworpen én bovendien made in Belgium. Met een neus voor trends én bezorgd voor het milieu.

Surf naar de Clarysse website voor een volledig overzicht van al hun producten.

Wil jij alvast kans maken op een unieke jeans keuken- en badlinnenset van Clarysse t.w.v. € 250? Vul dan snel onderstaande vraag in & wie weet geef je binnenkort het beste van jezelf in de keuken & in de badkamer met een jeans keukenschort, jeans ovenwant en pannenlap en 4 Towel2 handdoeken (50 x 100), 2 Towel2 badlakens. Leuk cadeautje niet?