Win een Vandemoortele mayonaise pakket! #collab

Mayonaise de perfect sauspartner voor alle je culinaire lekkernijen! Het Belgische familiebedrijf Vandemoortele ken je ongetwijfeld van de vinaigrettes, culinaire- of frituuroliën en ook van de mayonaise volgens een traditioneel Belgisch recept. Wist je dat de nieuwe mayonaises van Vandemoortele ‘clean label’ zijn? Dit wil zeggen dat er geen kunstmatige bewaarmiddelen, kleur- en smaakstoffen aan toegevoegd werden: 0 % additieven, 100 % iets voor jou.

Vandemoortele focust dit jaar op alle mayonaise-eters. IEDEREEN kan namelijk op zijn eigen manier genieten van hun heerlijke mayonaise. Of je nu een knijper, een grijper, een stille genieter, een fiere gieter, een knoeier, een stoeier, een feester, een smaakmeester, een gelijkgezinde of een vriend bent, iedereen geniet op zijn manier. Daarom is Vandemoortele mayonaise #100%vooriedereen. Naast hun bekende jars komt Vandemoortele namelijk nu met een nieuw gebruiksformaat: de squeeze. Nu zijn er nog meer manieren om van Vandemoortele mayonaise te genieten.

Ikzelf ben een Fiere Gieter. Wat synoniem staat voor iemand die houdt van verfijnd eten, graag experimenteert met eten en alle lekkere adresjes wil leren kennen. Ben jij ook een fiere gieter? Of eerder een knijper, een knoeier, een smaakmeester of een grijper. Klik hier en ontdek je eigen mayonaiseprofiel.

Wil jij alvast met de lekkerste sausklassieker aan de slag? Speel dan mee en maak kans op een Vandemoortele mayonaise pakket! Alvast smakelijk en check gerust de Vandemoortele website voor het juiste antwoord op de wedstrijdvraag.