Win een Wonky pakket met smakelijke spreads & smoothie bowls! #collab

Wonky! Een funky naam voor super boeiende, smaakvolle en gezonde spreads en dips op basis van verse groenten en fruit. Origineel was het de bedoeling om groenten en fruit die niet gebruikt zouden worden “te redden van de vernietiging”. Dat is nobel en duurzaam. Kijk, als we zoiets horen dan zijn we geprikkeld. Want de Would Be Chef houdt absoluut niet van verspilling. Alle mooie ingrediënten die op deze planeet geproduceerd worden moeten we proberen te consumeren, en eten dat verloren gaat, dat stoot ons tegen de borst. Dus: sowieso applaus voor het initiële verhaal.

Maar het toffe is dat de mensen van Wonky het daar niet bij gelaten hebben. Ze steken bijzonder veel energie in de zoektocht naar de lekkerste smaakcombinaties en ze streven steeds de beste kwaliteit na. Behalve dat je er “verloren gewaande groenten en fruit” mee kunt helpen redden is Wonky ook een mooi on the go alternatief voor mensen die houden van gezonde groenten en fruit.

De spreads heb ik allemaal mogen uittesten en ze zijn superlekker bij het aperitief. De avocado spread is lekker pittig en dat is die met Marokkaanse wortelen ook. De dip met bloemkool en truffel is puur en tegelijk ook een tikje luxueus, zonder snobistisch te  worden. Maar ook de vegan smoothiebowls met 100 procent natuurlijke ingrediënten zijn lekker on the go. Wonky is vandaag verkrijgbaar in speciaalzaken en in de betere buurtwinkels in de grootsteden. Ook bij Colruyt en Spar zijn de producten van Wonky te koop.

En het goede nieuws is: hier bij Would Be Chef kun je nu een uitgebreid proefpakket winnen. Plezant voor je tussendoortjes, voor een lekker en gezonde aperitief-moment met de familie en vrienden, en wat mij betreft ook om als lekker detail toe te voegen aan bepaalde gerechten die je zelf maakt. Echt waar! Probeer het maar eens uit!