Laatste dagen om een culinair weekend voor 2 te winnen op het mooie Texel!

OPGELET: DEZE WEDSTRIJD WORDT BIJNA AFGESLOTEN. WE MAKEN DE WINNAAR BEKEND OP ZATERDAG 26 SEPTEMBER. GRIJP DUS SNEL JE KANS OM JE NOG IN TE SCHRIJVEN! VEEL SUCCES

Begin dit jaar, nog voor de lockdown, waren we samen met m’n ouders een weekendje op het mooie Nederlandse Waddeneiland Texel. We vertrokken vrij vroeg na mijn ochtendshow op vrijdagochtend voor een mooie rit naar Den Helder in het Noorden van Nederland, waar we de overzet namen naar Texel. Lees zeker het Would Be Chef artikel: Absolute aanrader voor een weekendje weg: Texel!

Zo’n overtocht met een ferry geeft meteen een leuk vakantiegevoel. De tocht duurt dan wel maar een kleine twintig minuutjes, maar je voelt je echt wel op reis … Op de boot kun je trouwens ook iets drinken of iets kleins eten, er zit zelfs een winkeltje op, maar wij wilden per se op het dek staan om het vaste land uit te wuiven, en samen met z’n vieren uit te kijken naar Texel.

Het werd een zalig weekend met lange wandelingen in een prachtig landschap. Het strand en de duinen waren fenomenaal mooi, en ook al was het best koud, warm ingeduffeld hebben we toch vele kilometers afgelegd. Maar ook gastronomisch werden we verwend op dit prachtige waddeneiland, want er zitten echt een paar toprestaurants.

Kortom, Texel, op amper drie uurtjes rijden van Vlaanderen, is een geweldige reisbestemming voor een mooi weekend of een mid-weekje genieten van de heerlijke rust en de prachtige natuur. Ideaal in elk seizoen eigenlijk. En nu we toch weer wat aan het reizen zijn, maar vliegvakanties toch wel wat onder druk staan, kan ik het iedereen warm aanbevelen.

En ik heb goed nieuws. Want we mogen op Would Be Chef een heerlijk gastronomisch weekendje weggeven naar Texel voor 2 personen. Wij hebben een overzet met de boot voor je wagen kunnen regelen. Ook een 2-persoonskamer voor 2 nachten in het prachtige Grand Hotel Opduin, waar wij ook verbleven hebben (Opgelet, wel uitgezonderd op feestdagen en in schoolvakanties. En de rest is op basis van beschikbaarheid).

Verder mag je gaan lunchen in het uitstekende restaurant ’t Pakhuus: je krijgt een 7 gangen all-in menu. Je start met champagne, er is uiteraard tafelwater voorzien en ook een uitstekend 7 gangen wijnarrangement. Afsluiten doe je met koffie & friandises.

Ook voorzien we een uitmuntend diner voor 2 personen bij het gerenommeerde Kook Atelier Texel Oost. Zeer gezellig en met uitstekende beoordelingen op alle culinaire sites.

Kortom: een zalig weekendje weg naar een topplek, waar je geweldig kunt wandelen, en zalig kunt eten, dat hebben we in de aanbieding. Wie heeft er zin in een heerlijk verblijf in het mooie Texel. Vul snel onderstaande wedstrijdvraag in & speel mee!