Win het boek Bake Off Vlaanderen, Goed Zoet!

Of je nu een beginnende bakker of bakster bent, Bake Off Vlaanderen klinkt je vermoedelijk als zoete koek in de oren. Goed nieuws want na het TV-programma is er nu ook het bakboek!

Goed Zoet! het Bake Off Vlaanderen boek serveert je tonnen aan inspiratie voor brood, cake, koekjes en taart. Van een naked cake tot een kleurrijke illusiecake. Van speltbrood tot heerlijke kaneelbroodjes. Of liever een biscuit van aardbeiden of frozen yoghurtbars met fruit? In dit bakboek krijg je 40 recepten om zelf mee aan de slag te gaan.

Het boek is perfect voor zowel beginners als gevorderden. Na een duidelijk overzicht van al je benodigdheden en de basisprincipes van het bakken, kan je al snel aan de slag met je eigen bakatelier. Of ben je al bakgenie in de keuken en wil je eindelijk weten hoe je geschifte botercrème redden kan, hoe je een kleffe taartbodem kan voorkomen of hoe herstel je nu die scheurtjes in je taartdeeg? Alle antwoorden worden moeiteloos gecombineerd met zowel hartige, zoute als zoete recepten.

Bake Off Vlaanderen, Goed Zoet! is uitgegeven bij uitgeverij Angèle. Het is verkrijgbaar in de boekhandel voor € 24,99. Check ook zeker seizoen 2 van het Bake Off TV-programma, elke woensdag op VIER om 20:35.

Wil jij alvast aan de slag in de keuken? Vul dan snel onderstaande vraag in & wie weet mag je binnenkort je duimen en vingers aflikken van de inspiratie in het boek Bake Off Vlaanderen, Goed Zoet!