Win het boek Gezellige Gezonde Goesting van Steffi Vertriest!

Het is weer boekentijd! Dus maak maar alvast plek in je bibliotheek voor nog meer lekkers want ook de sympathieke Steffi Vertriest lanceert een gloednieuw kookboek. Maak kennis met Gezellige Gezonde Goesting!

Je hebt zo van die dagen dat je echt toe bent aan comfort food, en al zeker tijdens de wintermaanden. Steffi serveert je daarom haar favoriete gerechten die je makkelijk zelf kan eten gezellig in de zetel of wanneer je vrienden uitnodigt voor een cosy avond vol lekkers.

In plaats van stoofvlees vol calorieën of het dessert aka de suikerbom te bereiden, kiest Steffi in haar nieuwste telg voor de gezonde varianten. Resultaat is instant happiness en een boost voor je lichaam & geest.

Na het boek Gezonde Goesting en de opvolger Meer Gezonde Goesting is er nu dus het 3de kookboek van Steffi. Deze keer krijg je meer dan 60 hartverwarmende recepten en tonnen aan gezonde goesting.

Je kiest uit voedzame ontbijtjes, feestelijke hapjes, guilt-free desserts, hartverwarmende soepen, smakelijke hoofdgerechten en originele eetbare geschenkjes.

 

 

Het 3de kookboek van Steffi is verkrijgbaar aan € 24,99 in de boekhandel. Voor nog meer inspiratie van Steffi surf naar haar website Bye Bye Cheeseburger!

Wil jij alvast je eigen exemplaar van de Gezellige Gezonde Goesting gratis in huis halen? Vul dan snel onderstaande vraag in & wie weet kook jij binnenkort de meeste gezonde gerechten bij elkaar.