Win het boek Meer Gezonde Goesting van Steffi Vertriest!

Wat is er leuker dan thuis op ontdekkingstocht te trekken doorheen je gigantisch arsenaal aan kookboeken? Je herkent dat gevoel allicht wel, want als echte foodie durf je ook wel al eens te gaan stelen met je ogen bij anderen. En dat mag! Dat is trouwens bijzonder inspirerend. High alert dan ook met de release van het 2de kookboek van Steffi Vertriest. Maak kennis met nog meer ‘Meer Gezonde Goesting’.

‘Meer Gezonde Goesting’ is het tweede kookboek van blogster, foodie en Njam!-gezicht Steffi Vertriest. Na de talloze enthousiaste reacties op haar tv-programma en het eerste boek, had Steffi nog gigantisch veel recepten die ze met het publiek wou delen. Verwacht je dus aan nog meer van haar beste, gezondste en lekkerste recepten. Van ontbijt tot hapjes, van smoothies tot kidsproof gerechten. Makkelijke recepten aangevuld met een stevige dosis tips & tricks om zelf aan de slag te gaan en je gezonde levensstijl makkelijk vol te houden.

Met gerechten als The Pinky, cantaloupe framboos smoothiebowl, Pina Colada ijsjes, veggierolls met mango-currydressing of Acai panna cotta. Om vingers bij af te likken!

Het boek Meer Gezonde Goesting van Steffi Vertriest is verkrijgbaar in de boekhandel voor € 24,99. Wil je bovendien nog meer inspiratie volg Steffi Vertriest via haar Instagramaccount. Vul onderstaande vraag in en wie weet haal jij binnenkort Steffi’s nieuwste boek zomaar gratis in huis.