Win het boek: Rani’s Goed Plan!

Bij Joe werken een heleboel levensgenieters, dat heb je vast wel al gemerkt. DJ’s die net als onze luisteraars het beste uit het leven willen halen. Een van mijn liefste collega’s is Rani, die samen met Raf de avondspits presenteert. Rani woont niet zo ver van ons, en is net als ikzelf enorm bezig met lekker eten en koken op een gezonde en slimme manier. Rani heeft naast haar drukke jobs ook nog een gezin te runnen, en ze is, om al die potjes op het vuur te houden, een hele slimme planner geworden. In 2018 verscheen haar eerste boek, Goed Plan, en vandaag ligt het vervolg in de boekhandel.

Rani’s goed plan, dat wil zeggen: slim gekookt, lekker gegeten. Met de recepten in Rani’s Goed Plan kun je elke dag snel, lekker én vers koken. Alle recepten in het nieuwe boek zijn door Rani en Elise Van de Poele ontwikkeld om je werk als keukenmanager nog beter te plannen, met heel wat handige tips en tricks. Het zijn stuk voor stuk lekkere en gezonde gerechten, die allemaal de SSS- garantie dragen: seizoensgebonden, slim en snel klaar.

Omdat ‘seizoensgebonden’ verder reikt dan de vier seizoenen, deelde Rani ook in haar tweede boek het jaar op in zeven hoofdstukken, met telkens zeven recepten. En waar ze voor haar eerste boek nog overal ter wereld gerechten haalde, zocht Rani het dit keer niet zo ver. Voor haar 2de boek kookt ze vooral met lokale, verse producten. Ik kan je verzekeren, als je begint te bladeren in haar nieuwste boek krijg je goesting om te beginnen koken, en je spaart er ook nog eens veel tijd en kopzorgen mee uit.

Rani’s Goed Plan, Uitgeverij Pelckmans, ISBN 978-94-6383-234-2, 29,5 euro. Voor meer informatie check de website van Uitgeverij Pelckmans.

Het boek van Rani ligt overal in de boekhandel, is online te koop, en ik geef ook enkele exemplaren weg. Als je zin hebt om het boek van Rani te winnen dan moet je onderstaande vraag goed beantwoorden. Succes!