Win het boek ‘Wat eten we vanavond? II’!

Wellicht de meest gestelde vraag ter wereld ‘Wat eten we vanavond?‘ En goed nieuws want na het eerste boek lanceren de mama’s van Gezonde Drukte nu hun vervolgverhaal. Met ‘Wat eten we vanavond? 2’ bundelen de dames al hun tips om snel, gezond en kindvriendelijk te koken voor ’s middags en ’s avonds. Ideaal materiaal met de start van het nieuwe schooljaar!

De kids gaan terug naar school en opnieuw breken lange en drukke dagen aan waarbij het een uitdaging is om steeds een gezonde lunchbox mee te geven naar school én ook nog eens een voedzaam avondmaal te voorzien voor het volledige gezin. De dames van Gezonde Drukte mixen de restjes van vorige avond met een goeie planning in het weekend, resultaat is een goed & gezond antwoord op de vraag ‘Wat eten we vanavond?’.

In hun 2de boek krijg je opnieuw de beste recepten om tijdens de dagelijkse rush toch lekkere en gezonde gerechten op tafel te kokerellen. Resultaat zijn ruim 50 hoofdgerechten die makkelijk te creëren zijn maar ook soepen, tussendoortjes en tal van praktische tips. Een ideale manier om je een gezond eetpatroon aan te leren.

De Gezonde Drukte is de foodblog van vier vrouwen die een toffe job, een bruisend sociaal leven én een veeleisende kroost combineren. Hella is diëtiste, Kim en Annelies zijn voedingsconsulentes, en samen met zakelijk brein Laurence beslisten ze hun expertise en recepten te delen met andere ouders. Naast de blog organiseren ze ook workshops rond de gezonde lunchbox.

Wat eten we vanavond? 2, Gezonde Drukte, 200 pagina’s, € 25,-. Surf naar Vanhalewyck.be of naar de blog Gezonde Drukte voor meer informatie.

Wil jij alvast het nieuwe schooljaar met verve doorstaan? Vul dan snel onderstaande vraag in & wie weet scoor jij binnenkort met tal van lekkere én gezonde recepten dankzij het boek ‘Wat eten we vanavond? 2’. Get ready!