Win het nieuwste boek Roots van Dagny Ros!

Wie is er beter geschikt voor een culinaire roadtrip door Ijsland dan de ravissante Dagny Ros Asmundsdottir. In haar nieuwste kookboek Roots gaat Dagny op zoek naar haar culinaire wortels. Dagny woont ondertussen al meer dan 13 jaar in België maar blijft betovert door haar Ijslandse invloeden.

De passie voor koken kreeg Dagny mee van haar moeder, en elke reis naar haar moederland zorgt telkens weer voor inspiratie en nieuwe recepten. Ijsland staat garant voor vulkanen, gletsjers, geisers, natuurlijke stoombaden, watervallen én een buitengewone keuken. Verwacht je aan vis, vlees, smaakvolle cocktails en zelfs zoets op z’n Ijslands.

Je leest er recepten van o.a. eenvoudig gemarineerde zalmforel, Gisli’s cod wings, smørrebrød, Palmi’s brisket, witte gletsjerstaart of de beste kaneelbroodjes van Ijsland.

“Ik ben thuis opge­groeid met eten. Mijn stiefvader kan als geen ander vis schoonmaken. En mijn moeder is een fantastische kok. Ze maakte gerechten die niemand kende, wist wat trendy was en stal overal ideeën. Mijn vrienden kwamen graag langs, want bij ons was er altijd lekker eten.”

Roots, Dagny Ros Asmundsdottir, Standaard Uitgeverij, 176 pagina’s, € 24,99. Klik hier en bestel je exemplaar via de website van de uitgeverij.

Dagny lanceert ook een pop-uprestaurant ‘Roots by Dagny Ros’ in Antwerpen van maandag 03 december 2019 t.e.m. zondag 15 december 2019. Je kan er proeven van haar gerechten uit het boek. Reserveren kan via Table Booker.

Wil jij alvast een exemplaar van Roots, het smaakvol nieuwe kookboek van Dagny Ros gratis in huis halen? Vul dan snel onderstaande vraag in & wie weet kook jij binnenkort de lekkerste Ijslandse dishes.