Win het njam!-boek ‘Zoveel om te vieren’!

Binnenkort is het weer tijd voor de gezelligste periode van het jaar! De feestdagen komen er aan en ook bij njam! hebben ze heel wat leuks te vieren! Want op 1 december bestaat njam! 10 jaar. Dat vieren ze met een gloednieuw kookboek “Zoveel om te vieren” met meer dan 140 feestelijke recepten voor elk moment van het jaar.

Het is een feestboek geworden waarmee je alle grote en kleine gelegenheden vol lekkers kan toveren. Van een spontane apero met vrienden, een ontspannen BBQ tot een vieruurtje met de bomma, een stijlvolle afternoontea of een feestje met de kinderen, Halloween incluis, tot een verrassend creatieve paasbrunch en een verwenontbijt voor Moederdag. Voor het kerst- en nieuwjaarsmaal trekken ze echt alle registers open, zonder dat je urenlang in de keuken hoeft te staan. Want dat hebben alle gerechten gemeen: ze zijn toegankelijk en haalbaar met eenvoudige ingrediënten boordevol smaak.

Al dit lekkers komt van njam!-chefs Dagny Ros Asmundsdottir, Jan Buytaert, Jeroen De Pauw, Bart Desmidt, Peppe Giacomazza, Dominique Persoone, Johan Segers, Jan Tournier, Roger van Damme, Steffi Vertriest, en njam!-blogster Stephanie Bex. Alle drankjes en cocktails zijn van njam!-blogger Yannick Van Dyck.

Vanaf 1 december 2020 overal verkrijgbaar voor € 34,99 maar hier op Would Be Chef kun je alvast je exemplaar winnen. Doe dus mee aan de wedstrijd en win dit feestelijke boek.