Win Sergio Herman x La Favo quinoa granola!

Dat je voortaan ook een stukje Sergio Herman als ontbijt kan hebben dat kon je al lezen in het Would Be Chef artikel Sergio Herman als ontbijt! En dat is goed nieuws want het gaat uiteindelijk toch over de belangrijkste maaltijd van de dag: ontbijt!

Het Belgische quinoa granola merk La Favo ontwikkelde samen met sterrenchef Sergio namelijk drie exclusieve granolas. Allemaal gemaakt van 100% natuurlijke quinoa, handgebakken in België én zonder geraffineerde suikers. Bezielster Bie Verheye van La Favo liet zich voor de drie exclusieve smaken inspireren door de Zeeuwse roots van Sergio. Elke taste is samengesteld met producten van hier. #madeinbelgium

De drie smaken zijn noten & duindoornbes, boekweit & bessen en chocolade & pistache. Telkens een ware culinaire ervaring gemaakt op ambachtelijke wijze. Ideaal materiaal trouwens om te serveren in Pine House, het ontbijtconcept van het onlangs vernieuwde Strandhotel in Cadzand-Bad.

Of zoals Sergio het zelf zegt: “La Favo staat voor een prachtig product waarbij ambachtelijkheid en pure ingrediënten primeren. Als ambitieuze jonge onderneming was het de perfecte partner om een vernieuwende, culinaire granola mee te lanceren.” Granola is trouwens meer dan ontbijt alleen. Het is een product dat je zeker ook kan gebruiken om lekkere koekjes mee te bakken of als ingrediënt om je gerecht van de nodige crunch te voorzien.

Bestel je eigen Sergio Herman x La Favo via de La Favo website!

Would Be Chef is alvast hevig fan van La Favo en daarom wil we dit topproduct graag met jou delen. Vul snel onderstaande vraag in & wie weet ontvang jij binnenkort thuis jouw Sergio Herman x La Favo pakket met de 3 héérlijke granolasmaken. Wedden dat je vroeger wil opstaan?