Laat ons samen klinken op mijn nieuwe wijn bij Wok Dynasty #advertentie

Ik heb super fijn nieuws, en een zeer mooie uitnodiging. Ik heb namelijk een nieuwe wijn die ik mag voorstellen! Een wijn die ik speciaal en exclusief geselecteerd heb voor de restaurants van Wok Dynasty. De voorbije jaren heb ik als ambassadeur al verscheidene recepten mogen ontwikkelen voor Wok Dynasty, maar dat mijn eigen wijn er vanaf volgende week op de kaart staat is helemaal bijzonder.

Ik ga hier voorlopig nog niet teveel details onthullen over welke wijn ik gekozen heb, van welke druiven die gemaakt is en waar die vandaan komt, maar ik kan wel al verklappen dat ik na een flinke zoektocht de ideale wijn gevonden heb om te drinken bij de lekkere Oosterse keuken van Wok Dynasty. Het is echt een klassevolle maar betaalbare allemansvriend geworden met een mooi eigentijds etiket, waar ik echt bijzonder trots op ben.

En ik heb dus goed nieuws: want deze nieuwe wijn, de elfde intussen al in het succesvolle gamma van Wijn Ornelis kun je samen met mij komen proeven tijdens de officiële persconferentie op woensdag 19 oktober om 19u.

Vijf koppels mogen mijn nieuwe wijn dan komen degusteren samen met de heerlijke gerechten in Wok Dynasty Lochristi. Als je de wedstrijdvraag goed beantwoordt, maak je kans. Vanaf 19 okober is deze wijn dan exclusief te koop in alle vestigingen van Wok Dynasty, in Lochristi, maar ook in Heverlee, Aartselaar, Sint-Martens-Latem, Boortmeerbeek, Hasselt en Overijse.