WOULD BE CHEF IS JARIG EN KOMT BIJ JOU KOKEN

Feestelijk nieuws: Would Be Chef is 1 jaar geworden. De kookboeken waren er al eerder, maar op 15 mei 2017 ging deze blog eindelijk ook online. Het is een heerlijk jaar geweest. Honderdduizenden mensen kwamen al een kijkje nemen, een recept zoeken of een restauranttip, ze lazen mijn ongezouten meningen en mijn tips om gepeperde rekeningen op restaurant te vermijden. Ik was lyrisch over nieuwe en gevestigde chefs en over gemberthee. Ik joeg me op over de foute kanten van de vleesindustrie en bejubelde mensen die met restjes aan de slag gaan. En ik mocht dit jaar al veel cadeautjes uitdelen. En Would Be Chef kreeg de prijs voor beste nieuwe foodblog van het jaar.

Dank voor de feedback, voor het vaak terugkomen naar de blog, voor de kritiek en de complimentjes. Ze zijn voor mij als Would Be Chef een stimulans om ook de komende jaren mijn grote goesting in lekker eten met jullie te delen.

En om deze verjaardag te vieren kom ik bij 1 van mijn volgers thuis koken. Laat me weten welke jouw drie favoriete gerechten van deze blog zijn en wie weet kom ik er binnenkort wel één bij jou thuis maken, en jou verrassen met een culinair verjaardagscadeautje. Want vieren doen we met lekkers! Laat de Top Drie van je favoriete gerechten hier onder achter, en wie weet tot binnenkort!