Standmixer 2
Wedstrijd

Win de standmixer artisan 4,8L van KitchenAid #advertentie

Ik denk dat veel mensen nu gaan beginnen dromen, want wat een zalige prijs mag ik deze keer weggeven op Would Be Chef, eentje van 549 euro. Deze schitterende standmixer van KitchenAid. Deze zo praktische mixer/keukenrobot is gemaakt van gegoten metaal en wordt nog steeds met de hand in Ohio (VS) in elkaar gezet. Deze is onmisbaar in elke keuken. Ik heb er één in Lochristi maar ook een exemplaar in Barcelona. Voor mij een absolute must-have als ik eerlijk ben.

Standmixer 1

Hij is niet alleen elegant, maar ook duurzaam, eenvoudig te reinigen en gemakkelijk te gebruiken. De tinten rood, zwart, zilver en room passen bij elke smaak, keuken en kok! De hoogwaardige en tijdloze, aanpasbare vormgeving van onze iconische mixers/keukenrobots helpt je om heerlijke, zelfgemaakte smaaksensaties te creëren. Bovendien ook verkrijgbaar in tal van kleuren waardoor je je toestel perfect kan afstemmen op je interieur.

Het originele planetaire kneedsysteem, waarbij de klopper in de ene richting draait terwijl hij in de andere richting klopt en draait, duwt de ingrediënten voortdurend naar het midden van de kom. 10 snelheidsstanden zorgen voor snel, grondig en nauwkeurig mengen. De mixer/keukenrobot is efficiënt, betrouwbaar en duurzaam. Jouw perfect parter in crime voor in de keuken.

Standmixer 3

Deze Artisan mixer/keukenrobot is bovendien ontworpen als het meest veelzijdige keukenhulpmiddel. Je sluit er eenvoudig een groot aantal verschillende hulpstukken en optionele accessoires op aan. Met die verschillende hulpstukken kan je makkelijk je eigen vlees malen, je groenten flinterdun snijden, je eigen pasta kneden en snijden, persen, hakken en verwerken … Alles met 1 toestel van KitchenAid. Check gerust het Would Be Chef artikel Vanille ijs met de Ijsmachine van KitchenAid of Chocolade Chip Cookies met KitchenAid.

Vul snel onderstaande vraag in & wie weet kook jij binnenkort de pannen van het dak met de standmixer artisan 4,8L van KitchenAid. Ready, set, start cooking!

Andere wedstrijden

A Taste of Denmark_Wally and Whiz_Danish winegum_1-1

Win een box winegums van Wally and Whiz!

Winegums. Snoep met een fancy naam. Maar wat als snoep meer is dan alleen maar een zoet tussendoortje? Wat als het een verfijnde mix van smaken is? Dat is precies wat Wally and Whiz ons biedt – een reis door de magische wereld van winegums … Lees meer

AI0A6361

De winnaars van de enige echte keukenschort van Would Be Chef

Je hebt wellicht al eens gezien dat ik in de keuken altijd mijn eigen keukenschort draag. Het is een zwarte, en daar staat mooi in het wit geborduurd “WOULD BE CHEF” op … Lees meer

Win een overnachting voor 2 in Hotel Recour en een etentje in Pegasus

#advertentie Dit is de winnaar van verblijf in Hotel Recour en diner in Pegasus

In september vierden we de verjaardag van mijn lieve mama Anny met de ganse familie in Poperinge. In het prachtige Hotel Recour van Bert en Inge, is Bert de chef in een van onze lievelingsrestaurants: Pegasus … Lees meer