Ik heb gisteren de beste investering gedaan!
Nieuws

Ik heb gisteren de beste investering gedaan!

Het is gebeurd, we hebben de beste investering van 2020 gedaan. Geen toiletpapier, ook al is dat sinds het virus het nieuwe goud geworden. Maar daar hebben we altijd voldoende van in huis. Ook geen aandelen, ook al weet ik dat veel mensen, ondanks de crisis, daar dit op verdiend hebben de voorbije maanden. Maar we hebben, eindelijk, een terrasverwarmer gekocht. Een paar dagen geleden besteld, gisteren thuis geleverd.

Voorlopig mag je nog geen gasten ontvangen, maar de komende weken of maanden zal dat er voorzichtig toch van komen, wanneer de covidcijfers verder gaan dalen. En dan zal toch nog altijd gevraagd worden om vooral buiten met mensen af te spreken. Maar we staan natuurlijk voor de korte en vooral koude wintermaanden, en dan is buiten afspreken niet super evident.

Dus we hebben een terrasverwarmer gekocht. Een elektrische die er ook nog eens mooi uitziet en redelijk betaalbaar is. Echt een zalig ding. We hebben het gisterenavond al uitgetest, op ons overdekt terras hebben we buiten een aperitiefje genomen en een ovenschotel gegeten. Het was super gezellig, om eerlijk te zijn.

Zo gezellig dat we zelfs overwegen om er een tweede bij te kopen. Wanneer we langs twee kanten lekkere warmte op onze gasten los zullen laten zal het nog eens zo gezellig, en warm in alle mogelijke betekenissen worden. Kortom: wij zijn klaar voor mooie winterdagen, aperitiefjes en voorzichtige etentjes, van zodra het mag, veilig buiten. Nog even op de tanden bijten, maar er komen mooie winterse momenten aan.

Gerelateerde nieuwsberichten

“Eat What You Want Day” Wat is dat eigenlijk?

“Eat What You Want Day”… Je ziet zo’n bijzondere dag staan in de kalender en je vraagt je af: wat is dat nu eigenlijk voor een rare feestdag? Ik heb het even opgezocht: het is een informeel ‘feest’ dat onder andere in Amerika elk jaar op 11 mei wordt gevierd … Lees meer

Rood fruit met porto, munt en honing en roomijs

Volledig menu voor deze halve werkweek

Daar gaan we weer voor een nieuwe werkweek. Maar net als vorige week, met die eerste mei die als plezante rustpauze midden in de week tevoorschijn kwam, is dit ook maar een halve week … Lees meer

De lekkerste gerechten met asperges

Het zijn de mooiste maanden van het jaar: er liggen volle bak asperges bij de groenteboer. Ik ben echt zot van asperges. Ik kan ze wel drie keer per week eten, zo lekker vind ik ze … Lees meer

Oktober starten we met een heerlijk weekmenu

Nieuw weekmenu na de paasvakantie

De paasvakantie is voorbij. Sven en Anke zijn weer elke ochtend op de radio. En we hopen dat de lente nu echt snel doorbreekt. Ik was een weekje of twee in Barcelona waar het prachtig weer was, en ook hier in België waren er wel een paar mooie dagen … Lees meer

Chema

Ik bezorg 3 kopers van “Mijn Barcelona” zelfgemaakte tortilla #advertentie

Tortilla de patatas. Ik had het al vaak gegeten. Kan ook niet anders. In Spanje staat het op de menu van bijna elk tapas restaurant. Het ziet er ook simpel uit om te maken … Lees meer

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Look is niet enkel lekker, maar ook erg gezond. Het is goed voor je bloeddruk en je cholesterol en het boost je immuunsysteem. Maar OK, je kunt er dus wel een flinke look-adem van hebben … Lees meer

IMG_1374

MIJN BARCELONA is vanaf NU te koop!!!

Na meer dan tien jaar van zomers, schoolvakanties en weekendjes doorbrengen in ons flatje in het centrum van Barcelona, besloot ik vorig jaar om mijn liefde voor de stad te vereeuwigen in boekvorm: “Mijn Barcelona” … Lees meer

IMG_1029 4

Slecht en goed nieuws over “Waarom Wandelen”

Het is gebeurd: druk twee van “Waarom Wandelen” is volledig uitverkocht. Precies een jaar geleden is uitgeverij “Silenro Publishers” opgericht en werd de voorverkoop van mijn ultieme wandelgids aangekondigd … Lees meer