Dikke merci voor de vele bestellingen!
Nieuws

Dikke merci voor de vele bestellingen!

Heel veel mensen zijn nu thuis, en proberen er het beste van te maken elke dag. Telewerken met kinderen combineren is een hele job, en als je dan ook nog eens je huishouden wil runnen en af en toe wat wil sporten is het best wel een druk leven. Maar alle sociale verplichtingen vallen nu natuurlijk ook weg. Daarom, en ook omdat je niet op restaurant mag, wordt er wel heel veel gekookt tegenwoordig. Ik krijg elke dag wel vragen via mijn sociale media over de recepten op deze blog.

Maar sinds vorige week heb ik mijn twee kookboeken samen met mijn culinaire roman “De Smaak Van Het Verlangen” ook weer in een pakket te koop gezet, en heel veel mensen zijn deze pakketjes aan het bestellen. Vaak gewoon voor zichzelf, maar soms ook als cadeautje voor familie, voor hun ouders die ze nu even niet zien, voor de kinderen of kleinkinderen, voor vrienden die jarig zijn, en voor mensen waarvan ze weten dat ze graag lezen of koken. Voor 49,99 euro kun je de drie boeken in je bus krijgen, en als je dat graag wil, dan zet ik er ook nog een persoonlijke boodschap in ook!

We proberen de pakketjes zo snel mogelijk op te sturen, zodat je lekker kunt gaan koken, en lezen! Bestellen kan via onderstaande link, je zult dan meteen de mogelijkheid krijgen om over te schrijven. Dikke merci voor jullie bestellingen, en kook en lees vooral lekker!

https://wouldbechef.be/product/boekenpakket/

Gerelateerde nieuwsberichten

“Eat What You Want Day” Wat is dat eigenlijk?

“Eat What You Want Day”… Je ziet zo’n bijzondere dag staan in de kalender en je vraagt je af: wat is dat nu eigenlijk voor een rare feestdag? Ik heb het even opgezocht: het is een informeel ‘feest’ dat onder andere in Amerika elk jaar op 11 mei wordt gevierd … Lees meer

Rood fruit met porto, munt en honing en roomijs

Volledig menu voor deze halve werkweek

Daar gaan we weer voor een nieuwe werkweek. Maar net als vorige week, met die eerste mei die als plezante rustpauze midden in de week tevoorschijn kwam, is dit ook maar een halve week … Lees meer

De lekkerste gerechten met asperges

Het zijn de mooiste maanden van het jaar: er liggen volle bak asperges bij de groenteboer. Ik ben echt zot van asperges. Ik kan ze wel drie keer per week eten, zo lekker vind ik ze … Lees meer

Oktober starten we met een heerlijk weekmenu

Nieuw weekmenu na de paasvakantie

De paasvakantie is voorbij. Sven en Anke zijn weer elke ochtend op de radio. En we hopen dat de lente nu echt snel doorbreekt. Ik was een weekje of twee in Barcelona waar het prachtig weer was, en ook hier in België waren er wel een paar mooie dagen … Lees meer

Chema

Ik bezorg 3 kopers van “Mijn Barcelona” zelfgemaakte tortilla #advertentie

Tortilla de patatas. Ik had het al vaak gegeten. Kan ook niet anders. In Spanje staat het op de menu van bijna elk tapas restaurant. Het ziet er ook simpel uit om te maken … Lees meer

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Look is niet enkel lekker, maar ook erg gezond. Het is goed voor je bloeddruk en je cholesterol en het boost je immuunsysteem. Maar OK, je kunt er dus wel een flinke look-adem van hebben … Lees meer

IMG_1374

MIJN BARCELONA is vanaf NU te koop!!!

Na meer dan tien jaar van zomers, schoolvakanties en weekendjes doorbrengen in ons flatje in het centrum van Barcelona, besloot ik vorig jaar om mijn liefde voor de stad te vereeuwigen in boekvorm: “Mijn Barcelona” … Lees meer

IMG_1029 4

Slecht en goed nieuws over “Waarom Wandelen”

Het is gebeurd: druk twee van “Waarom Wandelen” is volledig uitverkocht. Precies een jaar geleden is uitgeverij “Silenro Publishers” opgericht en werd de voorverkoop van mijn ultieme wandelgids aangekondigd … Lees meer