Breaking: Volgende 4 Mains met deze 3 sterrenchef?
Nieuws

Breaking: Volgende 4 Mains met deze 3 sterrenchef?

Vanavond is het zo ver: dan mogen wij de allereerste 4 mains van “een topchef” met “een kleine garnaal in de keuken” lanceren. Roger van Damme en Would Be Chef Sven Ornelis koken dan samen voor een exclusief gezelschap in Het Gebaar in Antwerpen. Alles voor het goede doel.

De voorbije dagen kregen we van heel veel volgers op de blog, maar ook van verscheidene chefs bijzonder leuke reacties en gelukwensen met de tweede verjaardag van dit foodplatform. En erg leuk: vanochtend wenste één van onze beste Belgische chefs aller tijden ons nog veel geluk.

Van die situatie hebben we maar even misbruik gemaakt en dit berichtje gestuurd “1 vd komende jaren wij eens he?” En het antwoord was niet afwijzend, wel integendeel. “Zou wel leuk zijn.” Dus wie weet vieren we de derde verjaardag volgend jaar wel samen met topchef Gert De Mangeleer, die met Hertog Jan drie sterren haalde en nu met L.E.S.S. weer de pannen van het fornuis kookt.

Maar volgend jaar is volgend jaar. We duiken zometeen de keuken in en gaan proberen onze gasten te verwennen. En we hebben nog een mooie verrassing straks: want een aardig bedragje gaan we kunnen schenken aan SuperKrachtig Lekker. En de recepten van de gerechten van vanavond gaan we de komende dagen delen op de blog! Iets om naar uit te kijken!

Breaking: Volgende 4 Mains met deze 3 sterrenchef?
Breaking: Volgende 4 Mains met deze 3 sterrenchef?

Gerelateerde nieuwsberichten

“Eat What You Want Day” Wat is dat eigenlijk?

“Eat What You Want Day”… Je ziet zo’n bijzondere dag staan in de kalender en je vraagt je af: wat is dat nu eigenlijk voor een rare feestdag? Ik heb het even opgezocht: het is een informeel ‘feest’ dat onder andere in Amerika elk jaar op 11 mei wordt gevierd … Lees meer

Rood fruit met porto, munt en honing en roomijs

Volledig menu voor deze halve werkweek

Daar gaan we weer voor een nieuwe werkweek. Maar net als vorige week, met die eerste mei die als plezante rustpauze midden in de week tevoorschijn kwam, is dit ook maar een halve week … Lees meer

De lekkerste gerechten met asperges

Het zijn de mooiste maanden van het jaar: er liggen volle bak asperges bij de groenteboer. Ik ben echt zot van asperges. Ik kan ze wel drie keer per week eten, zo lekker vind ik ze … Lees meer

Oktober starten we met een heerlijk weekmenu

Nieuw weekmenu na de paasvakantie

De paasvakantie is voorbij. Sven en Anke zijn weer elke ochtend op de radio. En we hopen dat de lente nu echt snel doorbreekt. Ik was een weekje of twee in Barcelona waar het prachtig weer was, en ook hier in België waren er wel een paar mooie dagen … Lees meer

Chema

Ik bezorg 3 kopers van “Mijn Barcelona” zelfgemaakte tortilla #advertentie

Tortilla de patatas. Ik had het al vaak gegeten. Kan ook niet anders. In Spanje staat het op de menu van bijna elk tapas restaurant. Het ziet er ook simpel uit om te maken … Lees meer

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Look is niet enkel lekker, maar ook erg gezond. Het is goed voor je bloeddruk en je cholesterol en het boost je immuunsysteem. Maar OK, je kunt er dus wel een flinke look-adem van hebben … Lees meer

IMG_1374

MIJN BARCELONA is vanaf NU te koop!!!

Na meer dan tien jaar van zomers, schoolvakanties en weekendjes doorbrengen in ons flatje in het centrum van Barcelona, besloot ik vorig jaar om mijn liefde voor de stad te vereeuwigen in boekvorm: “Mijn Barcelona” … Lees meer

IMG_1029 4

Slecht en goed nieuws over “Waarom Wandelen”

Het is gebeurd: druk twee van “Waarom Wandelen” is volledig uitverkocht. Precies een jaar geleden is uitgeverij “Silenro Publishers” opgericht en werd de voorverkoop van mijn ultieme wandelgids aangekondigd … Lees meer