Ik ga dan eens eten bij "de vijand" ...
Nieuws

Ik ga dan eens eten bij “de vijand” …

Ik vertelde vanochtend op Joe, net toen ik 7 Nation Army had gedraaid, dat ik vanavond ga eten bij de “vijand”. Ik zei dat met een big smile. Hopelijk hadden de luisteraars dat door. Want ik heb geen vijanden, voor zover ik weet, en ik gun iedereen het licht in de ogen.

Maar ik vind het wel speciaal, als overtuigd Club Supporter, sinds jaar en dag, om te gaan dineren bij Horseele in Gent. Pas op, Danny Horseele is natuurlijk een enorm gewaardeerde sterrenchef waar ik al bijzonder veel goed heb over gehoord, maar zijn restaurant bevindt zich wel op een zeer speciale locatie: in de Ghelamco Arena, het stadion van KAA Gent.

Er zullen niet veel Brugge-supporters spontaan gaan dineren in dat stadion, denk ik. Maar sinds ik in Lochristi woon heb ik er al een hele tijd veel goesting in om er eens heen te gaan. Het is eigenlijk vlakbij, het stadion is, laat ons wel wezen, het mooiste van België op dit moment, en ik ga voor het ongetwijfeld lekkere eten, niet om naar voetbal te kijken. En dan nog… een spannende match kan ik altijd waarderen.

Overigens heb ik nogal wat vrienden die Buffalo-supporter zijn, logisch hier in het Gentse, en dat zijn ook gewoon fijne mensen. Ik kan met hen wel eens van mening verschillen over voetbal, maar dat hoort er gewoon bij. Dus ik ga echt met volle goesting, en zelfs hoge verwachtingen naar hun stadion vanavond. Ik ben bijna zeker dat het er heerlijk zal zijn, met prachtig uitzicht over het veld. En hopelijk word ik niet vergiftigd… (mopje!)

Gerelateerde nieuwsberichten

De lekkerste gerechten met asperges

Het zijn de mooiste maanden van het jaar: er liggen volle bak asperges bij de groenteboer. Ik ben echt zot van asperges. Ik kan ze wel drie keer per week eten, zo lekker vind ik ze … Lees meer

Oktober starten we met een heerlijk weekmenu

Nieuw weekmenu na de paasvakantie

De paasvakantie is voorbij. Sven en Anke zijn weer elke ochtend op de radio. En we hopen dat de lente nu echt snel doorbreekt. Ik was een weekje of twee in Barcelona waar het prachtig weer was, en ook hier in België waren er wel een paar mooie dagen … Lees meer

Chema

Ik bezorg 3 kopers van “Mijn Barcelona” zelfgemaakte tortilla #advertentie

Tortilla de patatas. Ik had het al vaak gegeten. Kan ook niet anders. In Spanje staat het op de menu van bijna elk tapas restaurant. Het ziet er ook simpel uit om te maken … Lees meer

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Look is niet enkel lekker, maar ook erg gezond. Het is goed voor je bloeddruk en je cholesterol en het boost je immuunsysteem. Maar OK, je kunt er dus wel een flinke look-adem van hebben … Lees meer

IMG_1374

MIJN BARCELONA is vanaf NU te koop!!!

Na meer dan tien jaar van zomers, schoolvakanties en weekendjes doorbrengen in ons flatje in het centrum van Barcelona, besloot ik vorig jaar om mijn liefde voor de stad te vereeuwigen in boekvorm: “Mijn Barcelona” … Lees meer

IMG_1029 4

Slecht en goed nieuws over “Waarom Wandelen”

Het is gebeurd: druk twee van “Waarom Wandelen” is volledig uitverkocht. Precies een jaar geleden is uitgeverij “Silenro Publishers” opgericht en werd de voorverkoop van mijn ultieme wandelgids aangekondigd … Lees meer

Goed nieuws voor wie het boek wil: bestel Waarom Wandelen in tweede druk!

Allerlaatste Waarom Wandelen nu te koop

Het mooie weer is op komst, dat kan niet anders. Ook al moeten we nog even door de maartse buien heen kijken, na regen komt zonneschijn, dat staat vast … Lees meer

Is spinazie opnieuw opwarmen gevaarlijk?

Er wordt wel eens beweerd dat het opnieuw opwarmen van spinazie gevaarlijk is, omdat die dan giftig zou worden. Maar dat is niet echt zo. Het opwarmen van spinazie op zichzelf is niet gevaarlijk, maar er zijn bepaalde voorzorgsmaatregelen die je moet nemen om de voedselveiligheid te waarborgen … Lees meer