De antwoorden op jullie FAQ over NAKD op een rijtje #ADV
Nieuws

De antwoorden op jullie FAQ over NAKD op een rijtje #ADV

Sinds geruime tijd ben ik de fiere ambassadeur van Nakd, een lekkere en gezonde reep die enkel bestaat uit fruit- en noten, waar ik van harte achter sta en zelf ook al jaren fan van ben.  Zoals je waarschijnlijk al meermaals hebt gezien maak ik ook op mijn sociale media reclame voor deze repen.

Ik krijg van heel veel mensen dan ook vragen over Nakd, en ik vind het belangrijk om iedereen zo duidelijk mogelijke antwoorden te geven. Dat lukt me niet altijd individueel, maar de meest gestelde vragen, en de antwoorden daarop zet ik graag even op een rij voor de trouwe volgers van Would Be Chef.

De antwoorden op jullie FAQ over NAKD op een rijtje #ADV
De antwoorden op jullie FAQ over NAKD op een rijtje #ADV

Zitten er bewaarmiddelen in de Nakd repen?

De Nakd repen 100% natuurlijk. Ze bevatten geen  toegevoegde bewaarmiddelen. Dat hoeft niet omdat de suikers die van nature aanwezig zijn in het gedroogd fruit als natuurlijk bewaarmiddel werken.

Hoeveel suiker zit er eigenlijk in?

De Nakd repen zijn 100% natuurlijk. De suikers in de repen zijn allemaal van nature aanwezig in het fruit. Er worden geen toegevoegde suikers gebruikt. Het suikergehalte en de voedingswaarde wordt voor elk product duidelijk weergegeven op de verpakking. Hieronder een korte samenvatting:
35 g reep = 12 – 18.2g suiker/ reep

Zijn de repen echt gezond?

Alle repen zijn gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten. Fruit & noten, dat is alles. Er is een brede waaier aan smaken beschikbaar in het assortiment doordat allerlei soorten fruit & noten gecombineerd worden. Er hoeven geen zoete siropen of mysterieuze ingrediënten toegevoegd worden om ze lekker te laten smaken, de combinatie van lekker fruit & heerlijke noten maken dat elke Nakd reep uniek smaakt. Nakd repen zijn geschikt voor vegetariërs en veganisten. Bovendien bevatten ze geen gluten, tarwe en melk.

Kan een reep een maaltijd vervangen?

Het is belangrijk om gezond en gevarieerd te eten. De repen worden dus niet aanbevolen als maaltijdvervanger maar ze zijn wel perfect als gezond tussendoortje. Nakd repen bevatten 100% natuurlijke ingrediënten: lekker fruit en heerlijke noten, dat is alles. Nakd repen hebben geen toegevoegde suikers en zijn geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Bevat een Nakd reep gluten?

Alle Nakd repen zijn glutenvrij. Nakd repen bevatten 100% natuurlijke ingrediënten: lekker fruit en heerlijke noten, dat is alles.

Welke Nakd reep heeft het laagste aantal calorieën?

De Nakd repen zijn 100% natuurlijk. Fruit & noten, dat is alles. Het aantal calorieën en de voedingswaarde wordt voor elk van de producten duidelijk weergegeven op de verpakking. Maar alle repen zitten tussen 124 kcal – 156 kcal per reep. De Salted Caramel repen bevatten 124 kcal per reep.

Gerelateerde nieuwsberichten

De lekkerste gerechten met asperges

Het zijn de mooiste maanden van het jaar: er liggen volle bak asperges bij de groenteboer. Ik ben echt zot van asperges. Ik kan ze wel drie keer per week eten, zo lekker vind ik ze … Lees meer

Oktober starten we met een heerlijk weekmenu

Nieuw weekmenu na de paasvakantie

De paasvakantie is voorbij. Sven en Anke zijn weer elke ochtend op de radio. En we hopen dat de lente nu echt snel doorbreekt. Ik was een weekje of twee in Barcelona waar het prachtig weer was, en ook hier in België waren er wel een paar mooie dagen … Lees meer

Chema

Ik bezorg 3 kopers van “Mijn Barcelona” zelfgemaakte tortilla #advertentie

Tortilla de patatas. Ik had het al vaak gegeten. Kan ook niet anders. In Spanje staat het op de menu van bijna elk tapas restaurant. Het ziet er ook simpel uit om te maken … Lees meer

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Look is niet enkel lekker, maar ook erg gezond. Het is goed voor je bloeddruk en je cholesterol en het boost je immuunsysteem. Maar OK, je kunt er dus wel een flinke look-adem van hebben … Lees meer

IMG_1374

MIJN BARCELONA is vanaf NU te koop!!!

Na meer dan tien jaar van zomers, schoolvakanties en weekendjes doorbrengen in ons flatje in het centrum van Barcelona, besloot ik vorig jaar om mijn liefde voor de stad te vereeuwigen in boekvorm: “Mijn Barcelona” … Lees meer

IMG_1029 4

Slecht en goed nieuws over “Waarom Wandelen”

Het is gebeurd: druk twee van “Waarom Wandelen” is volledig uitverkocht. Precies een jaar geleden is uitgeverij “Silenro Publishers” opgericht en werd de voorverkoop van mijn ultieme wandelgids aangekondigd … Lees meer

Goed nieuws voor wie het boek wil: bestel Waarom Wandelen in tweede druk!

Allerlaatste Waarom Wandelen nu te koop

Het mooie weer is op komst, dat kan niet anders. Ook al moeten we nog even door de maartse buien heen kijken, na regen komt zonneschijn, dat staat vast … Lees meer

Is spinazie opnieuw opwarmen gevaarlijk?

Er wordt wel eens beweerd dat het opnieuw opwarmen van spinazie gevaarlijk is, omdat die dan giftig zou worden. Maar dat is niet echt zo. Het opwarmen van spinazie op zichzelf is niet gevaarlijk, maar er zijn bepaalde voorzorgsmaatregelen die je moet nemen om de voedselveiligheid te waarborgen … Lees meer