"Sven Ornelis lanceert eigen kledinglijn"
Nieuws

“Sven Ornelis lanceert eigen kledinglijn”

Kijk, als je een beetje “influencer” bent, dan moet je van vele markten thuis zijn. Dat is dan ook de reden waarom ik binnenkort uitpak met een eigen, gepersonaliseerde kledinglijn. Gemakkelijk zittende T-shirts om mee te wandelen, daarmee starten we, maar binnenkort komt er een hele kledinglijn aan voor de lustige stappers onder mijn volgers!

"Sven Ornelis lanceert eigen kledinglijn"

Klinkt dat goed? Of toch wat ongeloofwaardig? Ik zal maar eerlijk zijn, het is fake news. Maar wel bijzonder geestig vind ik zelf. Deze week kreeg ik namelijk een foto via Instagram van Annick Sauvage. Een toffe madam die houdt van lekker eten, en die de Would Be Chef en mijn social media dan ook goed volgt, net als onze ochtendshow op Joe. Maar ook een dame die flink aangestoken is door de wandelmicrobe. En ze heeft gewoon zelf een T-shirt gemaakt waarmee ze uitlegt waar die microbe precies vandaan komt. Annick mailde me dit:

Beste Sven, ik heb in het verleden nog al es enkele T-shirt gepersonaliseerd. En nu ik det Ornelis-virus te pakken had, dacht ik dat het nog es de moment was, om nog eentje te maken. Ik ben ook iemand die nogal es vecht met de weegschaal, en joggen, is iets wat ik slechts 300m kan, en door uw verhalen te lezen, en u op instagram te volgen, kreeg ik ook de zin om te gaan beginnen wandelen.Wandelen is inderdaad iets dat iedereen kan, en is niet vermoeiend… Althans, niet zoals het joggen. Ik zie ook dat mijn weegschaal vriendelijker begint te worden, naarmate ik wandel. Dus, tja, het virus heeft me te pakken… vandaar mijn T-shirt. Vele groetjes, en bedankt voor mijn inspiratie te zijn!

Ik vind het wel grappig eerlijk gezegd. Maar ook heel tof om te lezen dat Annick, net als nogal wat andere mensen de deugden van dagelijkse wandelingen heeft leren kennen. Geniet ervan Annick, en mooie T-shirt!

"Sven Ornelis lanceert eigen kledinglijn"

Gerelateerde nieuwsberichten

De lekkerste gerechten met asperges

Het zijn de mooiste maanden van het jaar: er liggen volle bak asperges bij de groenteboer. Ik ben echt zot van asperges. Ik kan ze wel drie keer per week eten, zo lekker vind ik ze … Lees meer

Oktober starten we met een heerlijk weekmenu

Nieuw weekmenu na de paasvakantie

De paasvakantie is voorbij. Sven en Anke zijn weer elke ochtend op de radio. En we hopen dat de lente nu echt snel doorbreekt. Ik was een weekje of twee in Barcelona waar het prachtig weer was, en ook hier in België waren er wel een paar mooie dagen … Lees meer

Chema

Ik bezorg 3 kopers van “Mijn Barcelona” zelfgemaakte tortilla #advertentie

Tortilla de patatas. Ik had het al vaak gegeten. Kan ook niet anders. In Spanje staat het op de menu van bijna elk tapas restaurant. Het ziet er ook simpel uit om te maken … Lees meer

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Look is niet enkel lekker, maar ook erg gezond. Het is goed voor je bloeddruk en je cholesterol en het boost je immuunsysteem. Maar OK, je kunt er dus wel een flinke look-adem van hebben … Lees meer

IMG_1374

MIJN BARCELONA is vanaf NU te koop!!!

Na meer dan tien jaar van zomers, schoolvakanties en weekendjes doorbrengen in ons flatje in het centrum van Barcelona, besloot ik vorig jaar om mijn liefde voor de stad te vereeuwigen in boekvorm: “Mijn Barcelona” … Lees meer

IMG_1029 4

Slecht en goed nieuws over “Waarom Wandelen”

Het is gebeurd: druk twee van “Waarom Wandelen” is volledig uitverkocht. Precies een jaar geleden is uitgeverij “Silenro Publishers” opgericht en werd de voorverkoop van mijn ultieme wandelgids aangekondigd … Lees meer

Goed nieuws voor wie het boek wil: bestel Waarom Wandelen in tweede druk!

Allerlaatste Waarom Wandelen nu te koop

Het mooie weer is op komst, dat kan niet anders. Ook al moeten we nog even door de maartse buien heen kijken, na regen komt zonneschijn, dat staat vast … Lees meer

Is spinazie opnieuw opwarmen gevaarlijk?

Er wordt wel eens beweerd dat het opnieuw opwarmen van spinazie gevaarlijk is, omdat die dan giftig zou worden. Maar dat is niet echt zo. Het opwarmen van spinazie op zichzelf is niet gevaarlijk, maar er zijn bepaalde voorzorgsmaatregelen die je moet nemen om de voedselveiligheid te waarborgen … Lees meer