Zo ziet de keuken-toonzaal van de toekomst er vandaag al uit
Nieuws

Zo ziet de keuken-toonzaal van de toekomst er vandaag al uit

Een nieuwe keuken kiezen? Hoe doe je dat? Heel veel online zoeken wellicht. Pinterest afspeuren en andere sites. Inspiratie zoeken. En natuurlijk ook naar keukentoonzalen gaan. Dat laatste is vaak een ontgoochelende ervaring. Keukentoonzalen zijn meestal grote hallen met hokje naast hokje een ander type keuken. Je wandelt dan een half uurtje van keuken naar keuken, en that’s it. Weinig inspirerend. Want als je enkel de keukens ziet, zonder het gevoel van een huis errond, een woonkamer, zonder tapijten, zetels en kussens, en kunst aan de muren, en zonder accessoires en attributen, raak je simpelweg nauwelijks geïnspireerd.

En dat hebben ze bij DSM-keukens echt wel goed begrepen. Ook al vieren ze dit jaar hun honderdste verjaardag, ze voelen echt wel het “nu” en de toekomst goed aan. In hun nieuwste toonzaal die maandag is opengegaan in Schoten pakken ze het immers helemaal anders en vernieuwend aan.

Zo ziet de keuken-toonzaal van de toekomst er vandaag al uit
Zo ziet de keuken-toonzaal van de toekomst er vandaag al uit
Zo ziet de keuken-toonzaal van de toekomst er vandaag al uit
Zo ziet de keuken-toonzaal van de toekomst er vandaag al uit

Ja, je kunt er uiteraard nog heel veel keukens bekijken, maar die zijn nu wel helemaal geïntegreerd in echt inspirerende leefomgevingen. Er zijn zelfs een zestal verschillende corners gemaakt, een soort van mini-appartementen, die elk een geheel eigen stijl hebben. Het lijkt daardoor bijna alsof je in echte huizen of flats rondwandelt, en alle tentoongestelde meubelen en accessoires zijn er ook echt te koop.

DSMMore is de naam van deze nieuwe aanpak. De naam geeft duidelijk aan dat de keukens nog altijd de core en de essentie zijn van waar DSM Keukens voor staat, maar al de rest daarrond is ook belangrijk.

Zo ziet de keuken-toonzaal van de toekomst er vandaag al uit
Zo ziet de keuken-toonzaal van de toekomst er vandaag al uit
Zo ziet de keuken-toonzaal van de toekomst er vandaag al uit
Zo ziet de keuken-toonzaal van de toekomst er vandaag al uit

Ik was maandag uitgenodigd voor de opening in Schoten en echt, ik was aangenaam verrast. Want met deze nieuwe stijl voelen ze de tijdsgeest echt goed aan vind ik, want de keuken is vandaag veel meer dan vroeger een plek waar je echt (samen-)leeft.

Ja, je kookt er ook nog wel. Uiteraard. Dat blijft de essentie. Maar je leeft er ook. Je praat er met het gezin, of met je partner. Je drinkt er al eens een aperitiefje. Je kinderen studeren er soms of maken er hun huiswerk. Er worden gezelschapspelletjes gespeeld. En er vinden naast de dagelijkse maaltijden ook uitgebreide diners en etentjes met gasten plaats. Je wil dus dat het er gezellig is, of chique, huiselijk of netjes, strak of tijdloos. En de styling van de keuken is dan essentieel. Maar alle details daarrond evenzeer. En dat gevoel heb je in dit nieuw type toonzaal.

Zo ziet de keuken-toonzaal van de toekomst er vandaag al uit
Zo ziet de keuken-toonzaal van de toekomst er vandaag al uit
Zo ziet de keuken-toonzaal van de toekomst er vandaag al uit
Zo ziet de keuken-toonzaal van de toekomst er vandaag al uit
Zo ziet de keuken-toonzaal van de toekomst er vandaag al uit
Zo ziet de keuken-toonzaal van de toekomst er vandaag al uit
Zo ziet de keuken-toonzaal van de toekomst er vandaag al uit
Zo ziet de keuken-toonzaal van de toekomst er vandaag al uit

Dus als je inspiratie nodig hebt voor een nieuwe keuken, en wil voelen hoe die in een interieur blenden kan, DSMMore in Schoten is echt wel een goede plek om even langs te gaan. En natuurlijk vooral om hele mooie keukens te bekijken.

DSM SCHOTEN

Bredabaan 1189
2900 Schoten
03/887.87.06

Gerelateerde nieuwsberichten

De lekkerste gerechten met asperges

Het zijn de mooiste maanden van het jaar: er liggen volle bak asperges bij de groenteboer. Ik ben echt zot van asperges. Ik kan ze wel drie keer per week eten, zo lekker vind ik ze … Lees meer

Oktober starten we met een heerlijk weekmenu

Nieuw weekmenu na de paasvakantie

De paasvakantie is voorbij. Sven en Anke zijn weer elke ochtend op de radio. En we hopen dat de lente nu echt snel doorbreekt. Ik was een weekje of twee in Barcelona waar het prachtig weer was, en ook hier in België waren er wel een paar mooie dagen … Lees meer

Chema

Ik bezorg 3 kopers van “Mijn Barcelona” zelfgemaakte tortilla #advertentie

Tortilla de patatas. Ik had het al vaak gegeten. Kan ook niet anders. In Spanje staat het op de menu van bijna elk tapas restaurant. Het ziet er ook simpel uit om te maken … Lees meer

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Look is niet enkel lekker, maar ook erg gezond. Het is goed voor je bloeddruk en je cholesterol en het boost je immuunsysteem. Maar OK, je kunt er dus wel een flinke look-adem van hebben … Lees meer

IMG_1374

MIJN BARCELONA is vanaf NU te koop!!!

Na meer dan tien jaar van zomers, schoolvakanties en weekendjes doorbrengen in ons flatje in het centrum van Barcelona, besloot ik vorig jaar om mijn liefde voor de stad te vereeuwigen in boekvorm: “Mijn Barcelona” … Lees meer

IMG_1029 4

Slecht en goed nieuws over “Waarom Wandelen”

Het is gebeurd: druk twee van “Waarom Wandelen” is volledig uitverkocht. Precies een jaar geleden is uitgeverij “Silenro Publishers” opgericht en werd de voorverkoop van mijn ultieme wandelgids aangekondigd … Lees meer

Goed nieuws voor wie het boek wil: bestel Waarom Wandelen in tweede druk!

Allerlaatste Waarom Wandelen nu te koop

Het mooie weer is op komst, dat kan niet anders. Ook al moeten we nog even door de maartse buien heen kijken, na regen komt zonneschijn, dat staat vast … Lees meer

Is spinazie opnieuw opwarmen gevaarlijk?

Er wordt wel eens beweerd dat het opnieuw opwarmen van spinazie gevaarlijk is, omdat die dan giftig zou worden. Maar dat is niet echt zo. Het opwarmen van spinazie op zichzelf is niet gevaarlijk, maar er zijn bepaalde voorzorgsmaatregelen die je moet nemen om de voedselveiligheid te waarborgen … Lees meer