Dit eet een Gouden Schoen als ontbijt
Nieuws

Dit eet een Gouden Schoen als ontbijt

Ik ben een voetballiefhebber, en een fan van Club Brugge. En daarom ben ik ook ontzettend blij dat topfavoriet Hans Vanaken de Gouden Schoen heeft gewonnen. Evert, de manager van Hans is nu toch al meer dan twintig jaar één van mijn beste vrienden, en via hem heb ik Hans en zijn fantastische vrouw Lauren al snel beter leren kennen.

Begin 2016 kwamen deze twee topvoetballers een weekendje met Bjorn Engels en zijn vriendin naar Barcelona en toen zijn ze bij ons komen dineren. Super gezellige avond werd dat, en sindsdien hebben we fijn contact gehouden. Ik was dan ook blij dat ik op het huwelijk van Hans en Lauren heb mogen DJ’n, het was een topfeestje, want die twee houden erg van elkaar.

Gisteren won Hans de Gouden Schoen. Vriend en vijand (al denk ik dat zelfs supporters van andere clubs Hans waarderen) vond hem een verdiende winnaar. Een blije, maar ook een oprecht bescheiden gast, die Hans. Vanochtend in ons programma op Joe bekende Hans trouwens dat hij een korte nacht achter de rug had. En op de koop toe zat er tijdens dat telefonische interview ook nog eens een cameraploeg van VTM-Nieuws mee aan tafel.

In de reportage in het nieuws vanmiddag verklapte Hans trouwens dat hij een hele grote liefhebber is van Nutella, en dat er volgens hem ‘s ochtends niets boven een lekkere verse sandwich met Nutella gaat. Wat zei ik: gewone gast gebleven hé, die Hans. We gaan heel binnenkort toch nog eens een goed glas samen drinken op zijn fantastische, welverdiende Gouden Schoen!

Dit eet een Gouden Schoen als ontbijt
Dit eet een Gouden Schoen als ontbijt
Dit eet een Gouden Schoen als ontbijt

Gerelateerde nieuwsberichten

De lekkerste gerechten met asperges

Het zijn de mooiste maanden van het jaar: er liggen volle bak asperges bij de groenteboer. Ik ben echt zot van asperges. Ik kan ze wel drie keer per week eten, zo lekker vind ik ze … Lees meer

Oktober starten we met een heerlijk weekmenu

Nieuw weekmenu na de paasvakantie

De paasvakantie is voorbij. Sven en Anke zijn weer elke ochtend op de radio. En we hopen dat de lente nu echt snel doorbreekt. Ik was een weekje of twee in Barcelona waar het prachtig weer was, en ook hier in België waren er wel een paar mooie dagen … Lees meer

Chema

Ik bezorg 3 kopers van “Mijn Barcelona” zelfgemaakte tortilla #advertentie

Tortilla de patatas. Ik had het al vaak gegeten. Kan ook niet anders. In Spanje staat het op de menu van bijna elk tapas restaurant. Het ziet er ook simpel uit om te maken … Lees meer

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Look is niet enkel lekker, maar ook erg gezond. Het is goed voor je bloeddruk en je cholesterol en het boost je immuunsysteem. Maar OK, je kunt er dus wel een flinke look-adem van hebben … Lees meer

IMG_1374

MIJN BARCELONA is vanaf NU te koop!!!

Na meer dan tien jaar van zomers, schoolvakanties en weekendjes doorbrengen in ons flatje in het centrum van Barcelona, besloot ik vorig jaar om mijn liefde voor de stad te vereeuwigen in boekvorm: “Mijn Barcelona” … Lees meer

IMG_1029 4

Slecht en goed nieuws over “Waarom Wandelen”

Het is gebeurd: druk twee van “Waarom Wandelen” is volledig uitverkocht. Precies een jaar geleden is uitgeverij “Silenro Publishers” opgericht en werd de voorverkoop van mijn ultieme wandelgids aangekondigd … Lees meer

Goed nieuws voor wie het boek wil: bestel Waarom Wandelen in tweede druk!

Allerlaatste Waarom Wandelen nu te koop

Het mooie weer is op komst, dat kan niet anders. Ook al moeten we nog even door de maartse buien heen kijken, na regen komt zonneschijn, dat staat vast … Lees meer

Is spinazie opnieuw opwarmen gevaarlijk?

Er wordt wel eens beweerd dat het opnieuw opwarmen van spinazie gevaarlijk is, omdat die dan giftig zou worden. Maar dat is niet echt zo. Het opwarmen van spinazie op zichzelf is niet gevaarlijk, maar er zijn bepaalde voorzorgsmaatregelen die je moet nemen om de voedselveiligheid te waarborgen … Lees meer