Stuur ons jouw favoriete gerecht en win een Would Be Chef keukenschort!
Nieuws

Stuur ons jouw favoriete gerecht en win een Would Be Chef keukenschort!

Would Be Chef bundelt alle ingrediënten voor elke foodie en culi lover. Van restaurants tot de leukste tips om in je keuken zelf aan de slag te gaan. Van trucjes om geen calorieën te hoeven tellen tot smakelijke gerechten.

Sven serveert je met plezier zijn culinaire ideeën en wil voortaan ook alle andere Would Be Chefs in de spotlight zetten.

Stuur ons jouw favoriete gerecht en win een Would Be Chef keukenschort!
Stuur ons jouw favoriete gerecht en win een Would Be Chef keukenschort!
Stuur ons jouw favoriete gerecht en win een Would Be Chef keukenschort!
Stuur ons jouw favoriete gerecht en win een Would Be Chef keukenschort!

Ben jij een keukenprinses of begin je nog maar net met kokkerellen? Heb je een gerecht wat jouw eigen signature dish is en waar niemand genoeg van kan krijgen? Stuur jouw favoriete gerecht in en wie weet word je gefeatured op Would Be Chef zelf! Want échte foodies delen toch met plezier hun lekkerste recepten!

Het enige wat je moet doen is je favoriete gerecht met ons delen en onze deze informatie te bezorgen:

  • naam van het gerecht
  • lijst met ingrediënten
  • receptuur
  • achtergrond van het gerecht (vanwaar kwam het idee voor het gerecht, door wie ben je geïnspireerd, …)
  • overtuiging waarom dit zo een heerlijk gerecht is
  • social media kanalen
  • 2 mooie foto’s van je gerecht

Stuur ons jouw favoriete gerecht en mail alle informatie door naar [email protected]

De geselecteerde gerechten worden op voorhand op de hoogte gebracht én ontvangen een handige Would Be Chef keukenschort. Ready, set, Would Be Chef!

Gerelateerde nieuwsberichten

De lekkerste gerechten met asperges

Het zijn de mooiste maanden van het jaar: er liggen volle bak asperges bij de groenteboer. Ik ben echt zot van asperges. Ik kan ze wel drie keer per week eten, zo lekker vind ik ze … Lees meer

Oktober starten we met een heerlijk weekmenu

Nieuw weekmenu na de paasvakantie

De paasvakantie is voorbij. Sven en Anke zijn weer elke ochtend op de radio. En we hopen dat de lente nu echt snel doorbreekt. Ik was een weekje of twee in Barcelona waar het prachtig weer was, en ook hier in België waren er wel een paar mooie dagen … Lees meer

Chema

Ik bezorg 3 kopers van “Mijn Barcelona” zelfgemaakte tortilla #advertentie

Tortilla de patatas. Ik had het al vaak gegeten. Kan ook niet anders. In Spanje staat het op de menu van bijna elk tapas restaurant. Het ziet er ook simpel uit om te maken … Lees meer

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Look is niet enkel lekker, maar ook erg gezond. Het is goed voor je bloeddruk en je cholesterol en het boost je immuunsysteem. Maar OK, je kunt er dus wel een flinke look-adem van hebben … Lees meer

IMG_1374

MIJN BARCELONA is vanaf NU te koop!!!

Na meer dan tien jaar van zomers, schoolvakanties en weekendjes doorbrengen in ons flatje in het centrum van Barcelona, besloot ik vorig jaar om mijn liefde voor de stad te vereeuwigen in boekvorm: “Mijn Barcelona” … Lees meer

IMG_1029 4

Slecht en goed nieuws over “Waarom Wandelen”

Het is gebeurd: druk twee van “Waarom Wandelen” is volledig uitverkocht. Precies een jaar geleden is uitgeverij “Silenro Publishers” opgericht en werd de voorverkoop van mijn ultieme wandelgids aangekondigd … Lees meer

Goed nieuws voor wie het boek wil: bestel Waarom Wandelen in tweede druk!

Allerlaatste Waarom Wandelen nu te koop

Het mooie weer is op komst, dat kan niet anders. Ook al moeten we nog even door de maartse buien heen kijken, na regen komt zonneschijn, dat staat vast … Lees meer

Is spinazie opnieuw opwarmen gevaarlijk?

Er wordt wel eens beweerd dat het opnieuw opwarmen van spinazie gevaarlijk is, omdat die dan giftig zou worden. Maar dat is niet echt zo. Het opwarmen van spinazie op zichzelf is niet gevaarlijk, maar er zijn bepaalde voorzorgsmaatregelen die je moet nemen om de voedselveiligheid te waarborgen … Lees meer