Culinaria 2018: de laatste editie!
Nieuws

Culinaria 2018: de laatste editie!

Liefhebbers van de sterrenkeuken weten al langer hoe ze de weg moeten vinden naar Culinaria. Het gastronomische festival viert zijn 10de verjaardag dit weekend en deze editie wordt meteen ook voor de laatste keer in deze uitvoering georganiseerd. Wil je dus nog een laatste keer genieten van de smakelijke creaties van tal van Belgische chefs? Zak dan vrijdag 19 oktober & zaterdag 20 oktober nog af naar Anderlecht voor Culinaria.

Culinaria 2018: de laatste editie!
Culinaria 2018: de laatste editie!
Culinaria 2018: de laatste editie!
Culinaria 2018: de laatste editie!

Culinaria 2018 verwelkomt in de Brusselse KeyWest-zaal de grootste Belgische chefs voor een uitzonderlijk culinair moment. Na deze editie slaat Culinaria een nieuwe richting in en gaat het vanaf 2019 voor nieuwe, verrassende, atypische en intiem culinaire ontmoetingen. Voorlopig staan er al 12 nieuwe events op het programma voor 2019!

Dit weekend kan je er nog terecht voor een heuse culinaire ervaring die de Belgische chefs volop in de kijker plaatsen. Denk aan verfijne gerechten van o.a. Bart de Pooter van restaurant Pastorale (2 sterren), Pascal Devalkeneer van restaurant Le Chalet de la Forêt (2 sterren), Yves Mattagne van restaurant Sea Grill (2 sterren) en Giovanni Bruno van restaurant Senzanome (1 ster).

Culinaria 2018: de laatste editie!
Culinaria 2018: de laatste editie!
Culinaria 2018: de laatste editie!
Culinaria 2018: de laatste editie!

Tickets (vanaf € 70) zijn beschikbaar via de Culinaria website. Naast de smakelijke creaties kan je er ook terecht in de Masalto koffiebar, de Campari cocktailbar of genieten van een wijntje bij Vaso. Je kan kiezen uit Paspoort, Paspoort + en Paspoort VIP.

Voor meer informatie surf naar de Culinaria website!

Gerelateerde nieuwsberichten

De lekkerste gerechten met asperges

Het zijn de mooiste maanden van het jaar: er liggen volle bak asperges bij de groenteboer. Ik ben echt zot van asperges. Ik kan ze wel drie keer per week eten, zo lekker vind ik ze … Lees meer

Oktober starten we met een heerlijk weekmenu

Nieuw weekmenu na de paasvakantie

De paasvakantie is voorbij. Sven en Anke zijn weer elke ochtend op de radio. En we hopen dat de lente nu echt snel doorbreekt. Ik was een weekje of twee in Barcelona waar het prachtig weer was, en ook hier in België waren er wel een paar mooie dagen … Lees meer

Chema

Ik bezorg 3 kopers van “Mijn Barcelona” zelfgemaakte tortilla #advertentie

Tortilla de patatas. Ik had het al vaak gegeten. Kan ook niet anders. In Spanje staat het op de menu van bijna elk tapas restaurant. Het ziet er ook simpel uit om te maken … Lees meer

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Look is niet enkel lekker, maar ook erg gezond. Het is goed voor je bloeddruk en je cholesterol en het boost je immuunsysteem. Maar OK, je kunt er dus wel een flinke look-adem van hebben … Lees meer

IMG_1374

MIJN BARCELONA is vanaf NU te koop!!!

Na meer dan tien jaar van zomers, schoolvakanties en weekendjes doorbrengen in ons flatje in het centrum van Barcelona, besloot ik vorig jaar om mijn liefde voor de stad te vereeuwigen in boekvorm: “Mijn Barcelona” … Lees meer

IMG_1029 4

Slecht en goed nieuws over “Waarom Wandelen”

Het is gebeurd: druk twee van “Waarom Wandelen” is volledig uitverkocht. Precies een jaar geleden is uitgeverij “Silenro Publishers” opgericht en werd de voorverkoop van mijn ultieme wandelgids aangekondigd … Lees meer

Goed nieuws voor wie het boek wil: bestel Waarom Wandelen in tweede druk!

Allerlaatste Waarom Wandelen nu te koop

Het mooie weer is op komst, dat kan niet anders. Ook al moeten we nog even door de maartse buien heen kijken, na regen komt zonneschijn, dat staat vast … Lees meer

Is spinazie opnieuw opwarmen gevaarlijk?

Er wordt wel eens beweerd dat het opnieuw opwarmen van spinazie gevaarlijk is, omdat die dan giftig zou worden. Maar dat is niet echt zo. Het opwarmen van spinazie op zichzelf is niet gevaarlijk, maar er zijn bepaalde voorzorgsmaatregelen die je moet nemen om de voedselveiligheid te waarborgen … Lees meer