BOEK MIJ VOOR EEN "CULINAIRE LEZING"
Nieuws

Boek mij voor een “culinaire lezing”

Ik heb fijn nieuws voor mensen die op zoek zijn naar een gast om bij hun vereniging of (service-)club een lezing te komen brengen over eten, koken, restaurants, en onze goede Vlaamse passie voor “goesting”. Samen met het sprekersbureau “Read My Lips” heb ik namelijk gepland om de komende maanden het land rond te trekken met mijn splinternieuwe lezing: “Het ABC van de goesting“. Op hun site wordt mijn lezing als volgt aangekondigd…

Het ABC van de Goesting

Entertainment, Gezond Leven, Voeding, Inspirerend, Media, Vrije tijd & Lifestyle , Food, Wine, Beer

Zelfverklaard would-be chef Sven Ornelis neemt u mee langs zijn ‘ABC van de Goesting’. Een smakelijke wandeling langs de beste of meest fascinerende restaurants ter wereld. Sven legt uit hoe hij door deze restaurants en hun creatieve chefs zelf steeds opnieuw geïnspireerd raakt. En waar zijn eigen passie voor boeiend, maar vooral lekker eten vandaan komt.
Hij verklapt hoe je van grote chefs slim stelen kunt om zelf ook de beste maaltijden voor te schotelen. Hij vertelt over zijn strafste eetervaring ooit, over de noodzaak van creativiteit in de keuken, over gerechten waar je tranen van in de ogen krijgt, en veel meer.
Deze lezing, met fascinerende beelden en foto’s, grappige anekdotes, leerrijke tips en veel inside-informatie, is het culinaire alfabet van een van onze bekendste radiomakers. De lezing duurt 60 minuten.

Mensen die mij willen boeken kunnen dat doen via deze website:

http://www.readmylips.be/nl/moderator/sven_ornelis

Gerelateerde nieuwsberichten

De lekkerste gerechten met asperges

Het zijn de mooiste maanden van het jaar: er liggen volle bak asperges bij de groenteboer. Ik ben echt zot van asperges. Ik kan ze wel drie keer per week eten, zo lekker vind ik ze … Lees meer

Oktober starten we met een heerlijk weekmenu

Nieuw weekmenu na de paasvakantie

De paasvakantie is voorbij. Sven en Anke zijn weer elke ochtend op de radio. En we hopen dat de lente nu echt snel doorbreekt. Ik was een weekje of twee in Barcelona waar het prachtig weer was, en ook hier in België waren er wel een paar mooie dagen … Lees meer

Chema

Ik bezorg 3 kopers van “Mijn Barcelona” zelfgemaakte tortilla #advertentie

Tortilla de patatas. Ik had het al vaak gegeten. Kan ook niet anders. In Spanje staat het op de menu van bijna elk tapas restaurant. Het ziet er ook simpel uit om te maken … Lees meer

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Look is niet enkel lekker, maar ook erg gezond. Het is goed voor je bloeddruk en je cholesterol en het boost je immuunsysteem. Maar OK, je kunt er dus wel een flinke look-adem van hebben … Lees meer

IMG_1374

MIJN BARCELONA is vanaf NU te koop!!!

Na meer dan tien jaar van zomers, schoolvakanties en weekendjes doorbrengen in ons flatje in het centrum van Barcelona, besloot ik vorig jaar om mijn liefde voor de stad te vereeuwigen in boekvorm: “Mijn Barcelona” … Lees meer

IMG_1029 4

Slecht en goed nieuws over “Waarom Wandelen”

Het is gebeurd: druk twee van “Waarom Wandelen” is volledig uitverkocht. Precies een jaar geleden is uitgeverij “Silenro Publishers” opgericht en werd de voorverkoop van mijn ultieme wandelgids aangekondigd … Lees meer

Goed nieuws voor wie het boek wil: bestel Waarom Wandelen in tweede druk!

Allerlaatste Waarom Wandelen nu te koop

Het mooie weer is op komst, dat kan niet anders. Ook al moeten we nog even door de maartse buien heen kijken, na regen komt zonneschijn, dat staat vast … Lees meer

Is spinazie opnieuw opwarmen gevaarlijk?

Er wordt wel eens beweerd dat het opnieuw opwarmen van spinazie gevaarlijk is, omdat die dan giftig zou worden. Maar dat is niet echt zo. Het opwarmen van spinazie op zichzelf is niet gevaarlijk, maar er zijn bepaalde voorzorgsmaatregelen die je moet nemen om de voedselveiligheid te waarborgen … Lees meer