Mijn lekkere weekmenu is er weer!

De paasvakantie zit er op, vanaf vandaag ben ik weer elke ochtend tussen zes en tien op Joe te horen samen met Anke! Dat maakt me gelukkig, want radio is nog altijd het liefste wat ik doe. Voor mij wordt die eerste werkweek na een erg zonnige en deugddoende vakantie in Barcelobna trouwens super spannend.

Mijn nieuwste boek “Waarom Wandelen” waar ik een paar jaar heb aan gewerkt wordt eind deze week namelijk gedrukt! Ik ben nu al super fier op het resultaat. Een boek dat mensen er hopelijk toe aan zal zetten om zelf ook meer te bewegen. Het boek kan nu hier al gesigneerd besteld worden in pre-order. Als je dat doet krijg je het als eerste in de bus!

Nog goed nieuws: nadat ie maandenlang uitgeput was is mijn rosé eindelijk weer binnen. Het is een splinternieuwe jaargang, maar wel een super lekkere! En wat een legendarische timing toch? Net nu het eindelijk lente wordt is deze heerlijk zonnige wijn weer beschikbaar. Om de blijde intrede van het wandelboek, de rosé en vooral de lente te vieren: vijf zonnige gerechten in mijn weekmenu!

MAANDAG

 

DINSDAG

WOENSDAG

DONDERDAG

VRIJDAG