Tortilla pizza met gehakt, courgetti en mozzarella

Soms moet je het niet al te moeilijk maken in het leven. En dan ga je toch gewoon eens aan de slag met wat lekkere min of meer kant- en klare ingrediënten uit de supermarkt om toch een super originele maaltijd te bereiden. En dit is zo één van mijn favorietjes.

Want wist je dat je met tortilla’s eigenlijk een soort van hele lichte, maar superlekkere pizza’s kunt maken? En die met de lekkere tomatensaus, de mozzarella, de courgetti en het vlees van de worstjes is dit volgens mij echt één van de smakelijkste variaties op het thema. Proberen maar!

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 ºC.
  2. Bestrijk de tortilla’s met de Elvea Polpa Di Pomodore
  3. Bak twee minuten in de oven.
  4. Knijp het gehakt uit de worstjes en bak kort even aan.
  5. Beleg de tortilla-bodem met mozzarella, de courgetti en het kort aangebakken vlees van de worstjes.
  6. Zet nog een zestal minuutjes in de oven.
  7. Werk af met peper en zout, en wat verse blaadjes basilicum.