Zou dit een goede aankoop zijn om de barre winter door te komen?

Het worden rare tijden. Reizen wordt de komende maanden moeilijk. Mensen thuis ontvangen wordt ook niet evident, want je weet nooit wie per ongeluk het virus als cadeautje mee zal brengen. En toch komt er een tijd dat we weer rustig mensen zullen mogen ontvangen, voorzichtig, en het liefst van al buiten, want dat is natuurlijk een stuk veiliger dan binnen. Nu, we zitten al stevig in de herfst en we duiken straks de winter in. Buiten mensen ontvangen is niet evident dan, en toch… Ik ben niet echt een hele kouwelijke mens, dus er is veel mogelijk.

Ik overweeg daarom echt heel hard om een terrasverwarmer aan te schaffen. Nu is dat ook niet zo vanzelfsprekend meer, vandaag de dag. In Frankrijk willen ze bijvoorbeeld alle terrasverwarmers  verbieden omdat die slecht zouden zijn voor het klimaat en kunnen bijdragen aan de opwarming van de aarde. Is een gasverwarmer dan nog wel een goed idee? Of zijn de elektrische terrasverwarmers een beter alternatief?

Als iemand een goede, betrouwbare en betaalbare suggestie heeft, is die van harte welkom. Want we willen deze winter absoluut genieten van de buitenlucht, en op die manier, zodra het weer mag, op veilige afstand toch weer vrienden en familie gaan ontvangen.