-18 kilo! "Het wonderdieet van Garry Hagger"
Nieuws

-18 kilo! “Het wonderdieet van Garry Hagger”

De sympathieke Vlaamse zanger Garry Hagger, die je onder andere kent van de hit “Dit is het mooiste, het mooiste moment” is een trouwe luisteraar van onze ochtendshow op Joe. Heel vaak stuurt hij ons een sympathiek sms’je als hij iets gehoord heeft wat hij leuk vindt. Garry is dan ook al geregeld komen zingen bij ons en ik ken hem ook goed van optredens waar ik geregeld mocht DJ’n nadat hij gezongen heeft.

Garry heeft een klok van een stem, die, zoals dat zogezegd hoort bij mooie warme stemmen een beetje “in het vet ligt”. Niet dat hij echt dik was of zo, maar Garry is wel altijd een levensgenieter geweest. Een goedlachse Bourgondiër. Maar vandaag ziet hij er beter uit dan ooit. Als je hem volgt op zijn Instagram-pagina, dan zul je zien dat hij maar liefst 18 kilo is afgevallen.

Iedereen vraag zich nu af wat hij precies heeft gedaan om zoveel kilo te verliezen. Wat is zijn geheim? Wel wonderdieet heeft hij gevolgd? Wel in de kranten van DPG-media gaf hij deze week het antwoord, en dat maakte me zeer gelukkig! Garry heeft namelijk exact hetzelfde dieet gevolgd als ik: geen dieet. Of toch niet in de klassieke zin van het woord. Hij heeft gewoon z’n gezond verstand gebruikt, en is minder beginnen eten en meer beginnen bewegen.

Gezonder eten wil zeggen: meer groenten en fruit, regelmaat. Ontbijten ook, dat deed hij vroeger nooit, nu wel. En hij gaat heel veel fietsen, 4 à 5 keer per week. En Garry is daar ondertussen aan verslaafd. Ik herken dat gevoel van mijn wandelen… Ik kan ook niet meer zonder. En het houdt me fit. Het feit dat Garry net als ik tijdens m’n dieet één keer per week goed zondigt en die dag ook alles eet waar hij zin in heeft is ook superbelangrijk. Je lichaam en je geest heeft die zonde nodig.

Garry voelt zich supergezond en fit en ik vind dat echt fantastisch nieuws voor hem. Op anderhalf jaar, dus zonder crashdieet, maar aan het ritme van een kilo per maand, van 102 naar 84 kilo gegaan: het is een super parcours dat hij heeft afgelegd! Dikke proficiat vriend!

Gerelateerde nieuwsberichten

De lekkerste gerechten met asperges

Het zijn de mooiste maanden van het jaar: er liggen volle bak asperges bij de groenteboer. Ik ben echt zot van asperges. Ik kan ze wel drie keer per week eten, zo lekker vind ik ze … Lees meer

Oktober starten we met een heerlijk weekmenu

Nieuw weekmenu na de paasvakantie

De paasvakantie is voorbij. Sven en Anke zijn weer elke ochtend op de radio. En we hopen dat de lente nu echt snel doorbreekt. Ik was een weekje of twee in Barcelona waar het prachtig weer was, en ook hier in België waren er wel een paar mooie dagen … Lees meer

Chema

Ik bezorg 3 kopers van “Mijn Barcelona” zelfgemaakte tortilla #advertentie

Tortilla de patatas. Ik had het al vaak gegeten. Kan ook niet anders. In Spanje staat het op de menu van bijna elk tapas restaurant. Het ziet er ook simpel uit om te maken … Lees meer

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Look is niet enkel lekker, maar ook erg gezond. Het is goed voor je bloeddruk en je cholesterol en het boost je immuunsysteem. Maar OK, je kunt er dus wel een flinke look-adem van hebben … Lees meer

IMG_1374

MIJN BARCELONA is vanaf NU te koop!!!

Na meer dan tien jaar van zomers, schoolvakanties en weekendjes doorbrengen in ons flatje in het centrum van Barcelona, besloot ik vorig jaar om mijn liefde voor de stad te vereeuwigen in boekvorm: “Mijn Barcelona” … Lees meer

IMG_1029 4

Slecht en goed nieuws over “Waarom Wandelen”

Het is gebeurd: druk twee van “Waarom Wandelen” is volledig uitverkocht. Precies een jaar geleden is uitgeverij “Silenro Publishers” opgericht en werd de voorverkoop van mijn ultieme wandelgids aangekondigd … Lees meer

Goed nieuws voor wie het boek wil: bestel Waarom Wandelen in tweede druk!

Allerlaatste Waarom Wandelen nu te koop

Het mooie weer is op komst, dat kan niet anders. Ook al moeten we nog even door de maartse buien heen kijken, na regen komt zonneschijn, dat staat vast … Lees meer

Is spinazie opnieuw opwarmen gevaarlijk?

Er wordt wel eens beweerd dat het opnieuw opwarmen van spinazie gevaarlijk is, omdat die dan giftig zou worden. Maar dat is niet echt zo. Het opwarmen van spinazie op zichzelf is niet gevaarlijk, maar er zijn bepaalde voorzorgsmaatregelen die je moet nemen om de voedselveiligheid te waarborgen … Lees meer