-18 kilo! “Het wonderdieet van Garry Hagger”

De sympathieke Vlaamse zanger Garry Hagger, die je onder andere kent van de hit “Dit is het mooiste, het mooiste moment” is een trouwe luisteraar van onze ochtendshow op Joe. Heel vaak stuurt hij ons een sympathiek sms’je als hij iets gehoord heeft wat hij leuk vindt. Garry is dan ook al geregeld komen zingen bij ons en ik ken hem ook goed van optredens waar ik geregeld mocht DJ’n nadat hij gezongen heeft.

Garry heeft een klok van een stem, die, zoals dat zogezegd hoort bij mooie warme stemmen een beetje “in het vet ligt”. Niet dat hij echt dik was of zo, maar Garry is wel altijd een levensgenieter geweest. Een goedlachse Bourgondiër. Maar vandaag ziet hij er beter uit dan ooit. Als je hem volgt op zijn Instagram-pagina, dan zul je zien dat hij maar liefst 18 kilo is afgevallen.

Iedereen vraag zich nu af wat hij precies heeft gedaan om zoveel kilo te verliezen. Wat is zijn geheim? Wel wonderdieet heeft hij gevolgd? Wel in de kranten van DPG-media gaf hij deze week het antwoord, en dat maakte me zeer gelukkig! Garry heeft namelijk exact hetzelfde dieet gevolgd als ik: geen dieet. Of toch niet in de klassieke zin van het woord. Hij heeft gewoon z’n gezond verstand gebruikt, en is minder beginnen eten en meer beginnen bewegen.

Gezonder eten wil zeggen: meer groenten en fruit, regelmaat. Ontbijten ook, dat deed hij vroeger nooit, nu wel. En hij gaat heel veel fietsen, 4 à 5 keer per week. En Garry is daar ondertussen aan verslaafd. Ik herken dat gevoel van mijn wandelen… Ik kan ook niet meer zonder. En het houdt me fit. Het feit dat Garry net als ik tijdens m’n dieet één keer per week goed zondigt en die dag ook alles eet waar hij zin in heeft is ook superbelangrijk. Je lichaam en je geest heeft die zonde nodig.

Garry voelt zich supergezond en fit en ik vind dat echt fantastisch nieuws voor hem. Op anderhalf jaar, dus zonder crashdieet, maar aan het ritme van een kilo per maand, van 102 naar 84 kilo gegaan: het is een super parcours dat hij heeft afgelegd! Dikke proficiat vriend!