2009: Kürt Rogiers maakte béarnaise in de vliegende studio
Nieuws

2009: Kürt Rogiers maakte béarnaise in de vliegende studio

Kürt Rogiers is een held. Hij gaat onze Anke de komende maanden vervangen op Joe, tijdens haar zwangerschapsverlof. Dat gaat nog lachen worden. Ik ken Kürt namelijk al heel lang, want zeven seizoenen lang deden wij samen de ochtendshow op Qmusic en beleefden we legendarische momenten. We wandelden van Oostende naar Hasselt, gingen een paar keer voor de oscars naar Hollywood en deden uitzendingen vanop speciale locaties.

Zo zaten we exact tien jaar geleden samen enkele weken opgesloten in “de vliegende studio”. Dat waren heerlijke tijden. We leefden dag en nacht samen, en maakten ook radio vanuit onze container in de lucht aan het Wijnegem Shopping Center. Bedoeling was dat de luisteraars ons dankzij 25 juiste quizvragen aan de grond zouden zetten, en zo 25000 euro zouden winnen. We dachten dat we een paar dagen in de lucht zouden hangen, maar dat werd dus dik twee weken.

Ik kookte trouwens elke dag voor Kürt een zo lekker mogelijk gerecht. Maar één van de meest hilarische momenten was toch toen Kürt zelf eens achter de kookpotten ging staan,  en béarnaisesaus voor mij maakte… dat ging een heel klein beetje fout… kijk maar.

Dit was trouwens de reclamespot voor onze “vliegende studio” in 2009…

Gerelateerde nieuwsberichten

De lekkerste gerechten met asperges

Het zijn de mooiste maanden van het jaar: er liggen volle bak asperges bij de groenteboer. Ik ben echt zot van asperges. Ik kan ze wel drie keer per week eten, zo lekker vind ik ze … Lees meer

Oktober starten we met een heerlijk weekmenu

Nieuw weekmenu na de paasvakantie

De paasvakantie is voorbij. Sven en Anke zijn weer elke ochtend op de radio. En we hopen dat de lente nu echt snel doorbreekt. Ik was een weekje of twee in Barcelona waar het prachtig weer was, en ook hier in België waren er wel een paar mooie dagen … Lees meer

Chema

Ik bezorg 3 kopers van “Mijn Barcelona” zelfgemaakte tortilla #advertentie

Tortilla de patatas. Ik had het al vaak gegeten. Kan ook niet anders. In Spanje staat het op de menu van bijna elk tapas restaurant. Het ziet er ook simpel uit om te maken … Lees meer

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Look is niet enkel lekker, maar ook erg gezond. Het is goed voor je bloeddruk en je cholesterol en het boost je immuunsysteem. Maar OK, je kunt er dus wel een flinke look-adem van hebben … Lees meer

IMG_1374

MIJN BARCELONA is vanaf NU te koop!!!

Na meer dan tien jaar van zomers, schoolvakanties en weekendjes doorbrengen in ons flatje in het centrum van Barcelona, besloot ik vorig jaar om mijn liefde voor de stad te vereeuwigen in boekvorm: “Mijn Barcelona” … Lees meer

IMG_1029 4

Slecht en goed nieuws over “Waarom Wandelen”

Het is gebeurd: druk twee van “Waarom Wandelen” is volledig uitverkocht. Precies een jaar geleden is uitgeverij “Silenro Publishers” opgericht en werd de voorverkoop van mijn ultieme wandelgids aangekondigd … Lees meer

Goed nieuws voor wie het boek wil: bestel Waarom Wandelen in tweede druk!

Allerlaatste Waarom Wandelen nu te koop

Het mooie weer is op komst, dat kan niet anders. Ook al moeten we nog even door de maartse buien heen kijken, na regen komt zonneschijn, dat staat vast … Lees meer

Is spinazie opnieuw opwarmen gevaarlijk?

Er wordt wel eens beweerd dat het opnieuw opwarmen van spinazie gevaarlijk is, omdat die dan giftig zou worden. Maar dat is niet echt zo. Het opwarmen van spinazie op zichzelf is niet gevaarlijk, maar er zijn bepaalde voorzorgsmaatregelen die je moet nemen om de voedselveiligheid te waarborgen … Lees meer