2009: Kürt Rogiers maakte béarnaise in de vliegende studio

Kürt Rogiers is een held. Hij gaat onze Anke de komende maanden vervangen op Joe, tijdens haar zwangerschapsverlof. Dat gaat nog lachen worden. Ik ken Kürt namelijk al heel lang, want zeven seizoenen lang deden wij samen de ochtendshow op Qmusic en beleefden we legendarische momenten. We wandelden van Oostende naar Hasselt, gingen een paar keer voor de oscars naar Hollywood en deden uitzendingen vanop speciale locaties.

Zo zaten we exact tien jaar geleden samen enkele weken opgesloten in “de vliegende studio”. Dat waren heerlijke tijden. We leefden dag en nacht samen, en maakten ook radio vanuit onze container in de lucht aan het Wijnegem Shopping Center. Bedoeling was dat de luisteraars ons dankzij 25 juiste quizvragen aan de grond zouden zetten, en zo 25000 euro zouden winnen. We dachten dat we een paar dagen in de lucht zouden hangen, maar dat werd dus dik twee weken.

Ik kookte trouwens elke dag voor Kürt een zo lekker mogelijk gerecht. Maar één van de meest hilarische momenten was toch toen Kürt zelf eens achter de kookpotten ging staan,  en béarnaisesaus voor mij maakte… dat ging een heel klein beetje fout… kijk maar.

 

 

Dit was trouwens de reclamespot voor onze “vliegende studio” in 2009…