27 oktober is het zo ver! Dan begint ons programma op Njam!

Joepie! Ik mag het nu echt aankondigen. Vanaf 27 oktober kun je me aan de slag zien op njam! Het was mijn goede vriend Roger van Damme, de beste patissier van de wereld, die mij vroeg of ik zin had om samen eens een tof kookprogramma te maken. Uiteraard! Een droom die werkelijkheid wordt.

We gaan “Van Passie Tot Perfectie” maken in samenwerking met Miele. Het opzet is simpel maar erg leuk, denk ik. Ik kook een eenvoudig gerecht vanop deze blog, en Roger gaat er vervolgens mee aan de slag. Een beetje zoals we een paar maand geleden gedaan hebben tijdens onze quatre mains voor het goede doel in Het Gebaar. Op het menu staan onder andere de heerlijke appeltaart van mijn mama, Thaise vol-au-vent, gestoomde zalm met een witlofslaatje met wakamé, en ook lekkere inktvis gevuld met merguez, couscous en parmesaan, met lekkere tomaatjes.

Je zult het programma drie keer per dag kunnen zien op njam! Om 08u30, om 16u30 en nog een keertje om 22u40.