5x drankjes om te ontdekken!
Nieuws

5x drankjes om te ontdekken!

Er komen nog een paar zonnige dagen aan en dan is het fijn om een lekker glas te schenken op je terras Would Be Chef ontdekte voor jou 5 nieuwe drankjes, van zoet tot zuur, van alcoholisch tot non-alcoholisch. Voor elk wat lekkers om van te genieten. Santé!

Gordon’s Non-Alcoholic

5x drankjes om te ontdekken!
5x drankjes om te ontdekken!
5x drankjes om te ontdekken!

Gordon’s ken je allicht wel als heel bekend ginmerk. Wil je nu die typische Gordon’s smaak proeven maar zonder de alcohol? Dat kan perfect want Gordon’s Non-Alcoholic Gin & Tonic wordt gelanceerd. De gekende botanische mix van de jeneverbes wordt ook voor de alcoholvrije versie als basis gebruikt. Gemixed met een hint van de gin (minder dan 0,5% alcohol per volume) met 69 calorieën per glas.

De Gordon’s Non Alcoholic is verkrijgbaar in 2 heerlijke varianten voor € 1,99 per flesje van 250ml: limoen en pompelmoes. Smaakvol & verfrissend!

FREIXENET PROSECCO & ROSé

5x drankjes om te ontdekken!
5x drankjes om te ontdekken!
5x drankjes om te ontdekken!
5x drankjes om te ontdekken!
5x drankjes om te ontdekken!
5x drankjes om te ontdekken!
5x drankjes om te ontdekken!
5x drankjes om te ontdekken!

Het Spaanse cavamerk Freixenet lanceert nu naast de herkenbare zwarte cavafles ook een Prosecco DOC en een Italian Rosé. Beiden brengen een ode aan de Glera-druif uit de Veneto.

De Prosecco DOC heeft een bijzondere en frisse smaak met een gouden strokleur en aroma’s van citrus, appel en bloemen.

De rosé is gemaakt van Glera maar ook van de Pinot Noir druif uit Italië. Hier krijg je een aroma van rode vruchten, witte bloemen en appels.Beiden zijn uiterst geschikt om te degusteren van ontbijt tot lunch, van aperitief tot digestief. Verkrijgbaar in je supermarkt voor € 13,- per fles.

SHAKE CLAIRE

De klassieker onder de desserten aka de éclair kent sinds de komst van Chez Claire een heuse revival. Naast de talloze smakelijke éclairs kan je er voortaan ook de milkshakevariant proeven. Met de Shake Claire geniet je van een éclair-based milkshake. Een milkshake op basis van de ‘La Fraise’ of de ‘La Claire’, of 1 van de andere 12 éclairsmaken die ze bij Chez Claire aanbieden. Alles is mogelijk!

Perfect voor on the go of om van te genieten in de nazomerzon. Eind september lanceren Dries & Yuri trouwens nog enkele extra nieuwe smaken voor hun Shake Claire!

Cherry Moon Gin

5x drankjes om te ontdekken!

Nieuwe producten van eigen bodem verdienen altijd wat extra aandacht.. Zo ook met de Cherry Moon Gin van Tommy De Mulder en Matthew Van Noten.

Samen met Stokerij De Moor produceerden ze vorig jaar hun allereerste Moon Gin. Een ginvariant gemaakt van jeneverbes, citrus en een kaneeltoets. Moon Gin kaapte ondertussen al heel wat internationale prijzen. Met de Cherry Moon Gin geniet je van een gin met toetsen van kers en rood fruit. Kostprijs is € 39,5.

LAURENT PERRIER CUVée rosé

5x drankjes om te ontdekken!

Laurent-Perrier champagne is één van mijn favoriete champagnesoorten en al zeker de rosévariant.

Goed nieuws dus met de komst van de Laurent-Perrier Cuvée Rosé, een mix van maar liefst 10 verschillende crus uit de Reims streek. Deze elegante champagne past perfect bij gemarineerde rauwe vis, gegrilde garnalen, Parmaham, exotische gerechten en niet te zoete desserts met rood fruit. Would Be Chef is alvast fan!

Gerelateerde nieuwsberichten

Alle Boeken

Solden op al mijn boeken! Nu tijdelijk 20% korting.

Yes, het zijn deze weken solden op Silenro Publishers. Je kunt al mijn boeken tot eind januari kopen met een mooie korting van 20%. Ideaal om jezelf of iemand die je graag ziet te verwennen met leuk leesvoer … Lees meer

Gemarineerde gamba's met frisse salade van quinoa

Vier Quinoa Day met een van mijn recepten

16 januari is Quinoa Day. Quinoa is een zaad dat vaak wordt gebruikt als graanalternatief vanwege zijn hoge eiwitgehalte en essentiële aminozuren. Quinoa komt oorspronkelijk uit de Andes-regio in Zuid-Amerika, waar het al duizenden jaren wordt geteeld door inheemse volken, vooral in Peru, Bolivia en Ecuador … Lees meer

Is vers geperst fruitsap echt zo ongezond?

Nu ik al een paar maand gezonder leef drink ik ook graag een glas versgeperst sap. Maar telkens ik een fruitsapje post op Instagram krijg ik de opmerking dat dat eigenlijk niet zo gezond is … Lees meer

Voor de late twijfelaars: dit zijn mijn toprecepten voor kerstavond

De meeste van de volgers van Would Be Chef zijn wellicht super voorbereid en al dagen aan het shoppen en koken. Maar er zijn zeker uitzonderingen. Mensen die het de voorbije weken bijzonder druk hebben gehad en nu last minute beslist hebben om toch lekker te koken vanavond … Lees meer

Sven vliegtuig

Mijn spannende plannen voor deze kerstvakantie

Mijn vakantie is eigenlijk simpel en lijkt op de meeste van mijn vakanties. Ik ga wat rusten, veel sporten, wat lezen, veel schrijven, wat koken, lekker eten … Lees meer

Wat is maple syrup en waar gebruik je het voor?

Maple syrup is een zoet, stroperig sap dat afkomstig is van de sap van de suikermaple (Acer saccharum) of andere soorten esdoorns. Het wordt eigenlijk geproduceerd door het sap van de boom in de lente te verzamelen en het in te koken totdat het dikker wordt en de typische, zoete smaak krijgt … Lees meer

Gratin van kippenballetjes met broccoli en krieltjes

Mijn heerlijke weekmenu voor deze winterweek

December is een feestmaand. Straks mogen we weer voor de kalkoen gaan en de kroketjes, of gaan we weer gourmetten, maar deze week stel ik voor dat we nog eens voor heerlijk comfortfood kiezen … Lees meer

Waarom mosselen zo goed en gezond zijn #advertentie

Ik ben sinds jaar en dag een grote fan en ambassadeur van mosselen. Van de start van het mosselseizoen (soms al begin juni) tot aan het einde, in februari, zijn ze superlekker, en staan ze een paar keer per maand op ons menu … Lees meer