Aanrader voor wandelaars en fietsers: de B&B van Sven Nys

Als je eens zin hebt in gezellige vakantie in eigen land, en je wilt graag wat mooie fietstochten, of wandelingen maken, dan kan ik je bij ons hier in de buurt van harte de Bed en Breakfast van Sven Nys aanraden: SN Logies.

Na een carrière van bijna 20 jaar als veldrijder met tal van mooie overwinningen vond Sven het tijd om zijn passie te delen met een nieuwe generatie, de fans van vroeger en de recreatieve fietser. Samen met zijn vriendin Anneke is hij op zoek gegaan naar een locatie in de buurt van het Sven Nys Cycling Center waar gasten kunnen logeren in de sfeer van zijn carrière. Een paar 100 meter van zijn eigen woonplaats bood kun je SN Logies vinden.

SN Logies bevindt zich in het prachtige Hageland in Vlaams-Brabant, en elke kamer vertelt het verhaal van een wedstrijd die in Svens geheugen gegrift staat en waar hij zijn passie heeft kunnen delen met duizenden mensen. Een originele invalshoek, en ideaal voor fans van Sven en liefhebbers van het veldrijden: Bejing, Zonhoven, Koppenberg, Louisville en Sankt Wendel.

 

Felix Aertgeertsstraat 15
3128 Tremelo

www.snlogies.be