Andere uren voor mij op de radio

Het is paasvakantie. In principe zou ik twee weekjes in Barcelona zijn voor een lekkere deugddoende vakantie. Maar om één of andere reden is dat nu even geen optie (ik wil het c*r*n*woord even niet meer schrijven sorry). Ik zit ook vast in mijn kot, net zoals iedereen.

Ik heb dan ook beslist om geen paasvakantie te nemen dit jaar en radio te blijven maken. Er staat nu toch een radiostudio in onze living, en ik ben toch een vroege vogel. Dus ik blijf lekker verder werken. De komende twee weken ga ik jullie daarom elke dag tussen zeven en tien op Joe blijven wakker maken met goede muziek en actuababbels.

Voor Anke ligt dat allemaal net iets anders. Zij heeft twee kindjes. Een zoontje van een goed half jaar oud en een dochter van vijf. Fulltime mama spelen combineren met een ochtendshow is gewoon heel zwaar en Anke heeft met spijt in het hart beslist om haar vakantie niet in te trekken en er nu even te zijn voor haar gezin. Groot gelijk heeft ze.

Maar vanaf vandaag sta je dus alleen met mij op. Maar ik heb wel een verrassing voor jullie die ik bekend ga maken. Het heeft iets met lekker eten en met topchefs te maken. Jawel!