AWARD WINNENDE BLOGS OM IN DE GATEN TE HOUDEN
Nieuws

Award winnende blogs om in de gaten te houden

Zoals ik hier eerder deze week al vol trots kon melden, heb ik vorige vrijdag de Award voor Beste Newcomer gekregen op de allereerste editie van de Belgian Food Blog Awards. Uit meer dan 90 ingeschreven blogs werd een shortlist samengesteld door een professionele food jury, bestaande uit journalisten Céline Pécheux (Elle) en Eva Kestemont (Weekend Knack), de foodfotograaf Luk Thijs en chef Jeroen De Pauw. Deze jury besliste ook samen met het grote publiek (50/50) wie uiteindelijk per categorie de felbegeerde award binnenhaalde. Grote merci dus aan alle stemmers, en aan de jury voor jullie appreciatie voor m’n blogwerk. Het is heerlijk om zo’n blog te maken, maar je doet het om mensen te inspireren, en als dat werk gewaardeerd wordt, dan doet je heel veel deugd.

Ik wil toch even alle andere genomineerden en bij uitstek ook de winnaars in de andere categorieën feliciteren want daar zitten absolute pareltjes bij. Blogs waar ik eerlijk gezegd als beginnende blogger nog ontzettend veel van kan leren. Als je houdt van toffe foodblogs, dan moet je deze award-winnende collega’s dus zeker ook in de gaten houden!

Best Baking & Sweets: Hap en Tap – Myriam Minne
AWARD WINNENDE BLOGS OM IN DE GATEN TE HOUDEN

Best Food Photography: Koken op hakken – Stephanie Bex

AWARD WINNENDE BLOGS OM IN DE GATEN TE HOUDEN

Best Drinks: Bible of Drinks – Jonathan Scheerlinck

AWARD WINNENDE BLOGS OM IN DE GATEN TE HOUDEN

Best Overall blog: As cooked by Ginger – Laurence Bemelmans

AWARD WINNENDE BLOGS OM IN DE GATEN TE HOUDEN

Best Healthy and The People’s Choice Award (meeste stemmen van het publiek behaald van alle genomineerden): Karola’s Kitchen – Karolien Olaerts

AWARD WINNENDE BLOGS OM IN DE GATEN TE HOUDEN

Gerelateerde nieuwsberichten

De lekkerste gerechten met asperges

Het zijn de mooiste maanden van het jaar: er liggen volle bak asperges bij de groenteboer. Ik ben echt zot van asperges. Ik kan ze wel drie keer per week eten, zo lekker vind ik ze … Lees meer

Oktober starten we met een heerlijk weekmenu

Nieuw weekmenu na de paasvakantie

De paasvakantie is voorbij. Sven en Anke zijn weer elke ochtend op de radio. En we hopen dat de lente nu echt snel doorbreekt. Ik was een weekje of twee in Barcelona waar het prachtig weer was, en ook hier in België waren er wel een paar mooie dagen … Lees meer

Chema

Ik bezorg 3 kopers van “Mijn Barcelona” zelfgemaakte tortilla #advertentie

Tortilla de patatas. Ik had het al vaak gegeten. Kan ook niet anders. In Spanje staat het op de menu van bijna elk tapas restaurant. Het ziet er ook simpel uit om te maken … Lees meer

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Look is niet enkel lekker, maar ook erg gezond. Het is goed voor je bloeddruk en je cholesterol en het boost je immuunsysteem. Maar OK, je kunt er dus wel een flinke look-adem van hebben … Lees meer

IMG_1374

MIJN BARCELONA is vanaf NU te koop!!!

Na meer dan tien jaar van zomers, schoolvakanties en weekendjes doorbrengen in ons flatje in het centrum van Barcelona, besloot ik vorig jaar om mijn liefde voor de stad te vereeuwigen in boekvorm: “Mijn Barcelona” … Lees meer

IMG_1029 4

Slecht en goed nieuws over “Waarom Wandelen”

Het is gebeurd: druk twee van “Waarom Wandelen” is volledig uitverkocht. Precies een jaar geleden is uitgeverij “Silenro Publishers” opgericht en werd de voorverkoop van mijn ultieme wandelgids aangekondigd … Lees meer

Goed nieuws voor wie het boek wil: bestel Waarom Wandelen in tweede druk!

Allerlaatste Waarom Wandelen nu te koop

Het mooie weer is op komst, dat kan niet anders. Ook al moeten we nog even door de maartse buien heen kijken, na regen komt zonneschijn, dat staat vast … Lees meer

Is spinazie opnieuw opwarmen gevaarlijk?

Er wordt wel eens beweerd dat het opnieuw opwarmen van spinazie gevaarlijk is, omdat die dan giftig zou worden. Maar dat is niet echt zo. Het opwarmen van spinazie op zichzelf is niet gevaarlijk, maar er zijn bepaalde voorzorgsmaatregelen die je moet nemen om de voedselveiligheid te waarborgen … Lees meer