AWARD WINNENDE BLOGS OM IN DE GATEN TE HOUDEN

Zoals ik hier eerder deze week al vol trots kon melden, heb ik vorige vrijdag de Award voor Beste Newcomer gekregen op de allereerste editie van de Belgian Food Blog Awards. Uit meer dan 90 ingeschreven blogs werd een shortlist samengesteld door een professionele food jury, bestaande uit journalisten Céline Pécheux (Elle) en Eva Kestemont (Weekend Knack), de foodfotograaf Luk Thijs en chef Jeroen De Pauw. Deze jury besliste ook samen met het grote publiek (50/50) wie uiteindelijk per categorie de felbegeerde award binnenhaalde. Grote merci dus aan alle stemmers, en aan de jury voor jullie appreciatie voor m’n blogwerk. Het is heerlijk om zo’n blog te maken, maar je doet het om mensen te inspireren, en als dat werk gewaardeerd wordt, dan doet je heel veel deugd.

Ik wil toch even alle andere genomineerden en bij uitstek ook de winnaars in de andere categorieën feliciteren want daar zitten absolute pareltjes bij. Blogs waar ik eerlijk gezegd als beginnende blogger nog ontzettend veel van kan leren. Als je houdt van toffe foodblogs, dan moet je deze award-winnende collega’s dus zeker ook in de gaten houden!

 

Best Baking & Sweets: Hap en Tap – Myriam Minne

Best Food Photography: Koken op hakken – Stephanie Bex

Best Drinks: Bible of Drinks – Jonathan Scheerlinck

Best Overall blog: As cooked by Ginger – Laurence Bemelmans

Best Healthy and The People’s Choice Award (meeste stemmen van het publiek behaald van alle genomineerden): Karola’s Kitchen – Karolien Olaerts