AWARD WINNENDE BLOGS OM IN DE GATEN TE HOUDEN
Nieuws

Award winnende blogs om in de gaten te houden

Zoals ik hier eerder deze week al vol trots kon melden, heb ik vorige vrijdag de Award voor Beste Newcomer gekregen op de allereerste editie van de Belgian Food Blog Awards. Uit meer dan 90 ingeschreven blogs werd een shortlist samengesteld door een professionele food jury, bestaande uit journalisten Céline Pécheux (Elle) en Eva Kestemont (Weekend Knack), de foodfotograaf Luk Thijs en chef Jeroen De Pauw. Deze jury besliste ook samen met het grote publiek (50/50) wie uiteindelijk per categorie de felbegeerde award binnenhaalde. Grote merci dus aan alle stemmers, en aan de jury voor jullie appreciatie voor m’n blogwerk. Het is heerlijk om zo’n blog te maken, maar je doet het om mensen te inspireren, en als dat werk gewaardeerd wordt, dan doet je heel veel deugd.

Ik wil toch even alle andere genomineerden en bij uitstek ook de winnaars in de andere categorieën feliciteren want daar zitten absolute pareltjes bij. Blogs waar ik eerlijk gezegd als beginnende blogger nog ontzettend veel van kan leren. Als je houdt van toffe foodblogs, dan moet je deze award-winnende collega’s dus zeker ook in de gaten houden!

Best Baking & Sweets: Hap en Tap – Myriam Minne
AWARD WINNENDE BLOGS OM IN DE GATEN TE HOUDEN

Best Food Photography: Koken op hakken – Stephanie Bex

AWARD WINNENDE BLOGS OM IN DE GATEN TE HOUDEN

Best Drinks: Bible of Drinks – Jonathan Scheerlinck

AWARD WINNENDE BLOGS OM IN DE GATEN TE HOUDEN

Best Overall blog: As cooked by Ginger – Laurence Bemelmans

AWARD WINNENDE BLOGS OM IN DE GATEN TE HOUDEN

Best Healthy and The People’s Choice Award (meeste stemmen van het publiek behaald van alle genomineerden): Karola’s Kitchen – Karolien Olaerts

AWARD WINNENDE BLOGS OM IN DE GATEN TE HOUDEN

Gerelateerde nieuwsberichten

Verfijnd, en makkelijk te maken: vichyssoise

Je ziet het vaak op de kaart staan, zeker in Frankrijk: vichyssoise. Klinkt chic, niet? En als je het ooit geproefd hebt, weet je meteen waarom het zo’n klassieker is … Lees meer

Zo makkelijk kun je zelf pickles saus maken

Picklesaus, die heerlijke gele saus vol stukjes groenten, lekker zuur en pittig, kun je overal in de winkel kopen, maar die kun je uiteraard ook zelf maken, en het is nog plezant ook … Lees meer

Gevulde inktvis met couscous en kippengehakt

Speciaal weekje, speciaal menu

Deze week is een beetje speciaal. Op 11 november vieren we Wapenstilstand, een vrije dag in België, en veel mensen maken de brug. Ook Anke en ik doen dat, en ik geef het eerlijk toe: ik geniet er met volle teugen van, want ik zit een paar dagen in het heerlijke Barcelona … Lees meer

Azijnpissers niet welkom. Maar deze tip van Peter Goossens vergeet ik nooit.

Ik gebruik graag azijn in mijn keuken. Niet alleen in gerechten die per se een zure toets vragen, maar ook in hartige bereidingen durf ik er af en toe een flinke scheut bij te doen … Lees meer

Paté

🍂 Paté: herfst op je bord

Ik ben een grote liefhebber van paté, zeker van die boerse exemplaren waarin de stukjes vlees nog mooi hapbaar zijn. Het herfstseizoen, met al dat heerlijke wild, is daarvoor echt top … Lees meer

IMG_0208-Hockney-NR

Mag je kat mee-eten aan tafel?

Onze lieve kater Hockney is echt een schatje. Hij krijgt graag en veel aaikes, knuffels, hij racet door de gang en wij gaan er dan achteraan, vindt hij heerlijk, en af en toe mag hij zelfs mee in bed … Lees meer

Zo krijg je orde in je keuken, en rust in het hoofd!

Op donderdag 30 oktober is het officieel Checklist Day. En misschien vraag je je af: wat heeft dat nu te maken met een foodblog? Wel… alles! Boodschappenlijstjes zijn tenslotte ook checklists, en geloof me: zonder lijstjes zou mijn keuken al lang een chaos zijn … Lees meer

Een herfstvakantie vol heerlijke inspiratie

Het is weer herfstvakantie, en dat is goed nieuws. Heel veel kinderen waren er na acht weken school ook echt weer aan toe, en ik moet eerlijk zijn, ik na tien weken ochtendshow ook wel … Lees meer