Yes! Een nieuw 3 sterren restaurant! Dit zijn de Michelin sterren.
Nieuws

Yes! Een nieuw 3 sterren restaurant! Dit zijn de Michelin sterren.

Het is gebeurd, de sterren zijn weer uitgereikt. We zetten de winnaars graag even op een rijtje.

Er zijn best veel nieuwe restaurants met een michelin ster

  • Bar Bulot Pieter Lefevere in Sint-Michiels
  • Libertine van chef Dominique Tondeur In Erpe
  • Pristine van Sergio Herman en zijn team in Antwerpen
  • Willem Hiele uit Koksijde
  • Melchior in Tienen van Gilles Melchior
  • Boo Raan in Knokke Heist van chef Dokkoon Kapueak
  • L’Envie van David Grosdent in Sint-Denijs
  • Le Pré des Oréades van Nicolas Bodart in Spa
  • Lettres Gourmandes van Christophe Lambert in Montignies-Saint-Christophe

DEZE twee vlaamse RESTAURANTS KRIJGEN zelfs EEN TWEEDE STER

  • Castor van Maarten Brouckaert in Beveren-Leie
  • Bart Desmidt & Philip Vandamme van Bartholomeus in Knokke-Heist

En het strafste nieuws, er is ook een nieuw restaurant met drie Michelin Sterren

Peter Goossens behoudt met Hof Van Cleve zijn derde ster. En er is een nieuw drie sterren restaurant. Zilte van Viki Geunes wint een derde ster!!!!! Dikke dikke proficiat Viki en team.

Gerelateerde nieuwsberichten

De lekkerste gerechten met asperges

Het zijn de mooiste maanden van het jaar: er liggen volle bak asperges bij de groenteboer. Ik ben echt zot van asperges. Ik kan ze wel drie keer per week eten, zo lekker vind ik ze … Lees meer

Oktober starten we met een heerlijk weekmenu

Nieuw weekmenu na de paasvakantie

De paasvakantie is voorbij. Sven en Anke zijn weer elke ochtend op de radio. En we hopen dat de lente nu echt snel doorbreekt. Ik was een weekje of twee in Barcelona waar het prachtig weer was, en ook hier in België waren er wel een paar mooie dagen … Lees meer

Chema

Ik bezorg 3 kopers van “Mijn Barcelona” zelfgemaakte tortilla #advertentie

Tortilla de patatas. Ik had het al vaak gegeten. Kan ook niet anders. In Spanje staat het op de menu van bijna elk tapas restaurant. Het ziet er ook simpel uit om te maken … Lees meer

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Look is niet enkel lekker, maar ook erg gezond. Het is goed voor je bloeddruk en je cholesterol en het boost je immuunsysteem. Maar OK, je kunt er dus wel een flinke look-adem van hebben … Lees meer

IMG_1374

MIJN BARCELONA is vanaf NU te koop!!!

Na meer dan tien jaar van zomers, schoolvakanties en weekendjes doorbrengen in ons flatje in het centrum van Barcelona, besloot ik vorig jaar om mijn liefde voor de stad te vereeuwigen in boekvorm: “Mijn Barcelona” … Lees meer

IMG_1029 4

Slecht en goed nieuws over “Waarom Wandelen”

Het is gebeurd: druk twee van “Waarom Wandelen” is volledig uitverkocht. Precies een jaar geleden is uitgeverij “Silenro Publishers” opgericht en werd de voorverkoop van mijn ultieme wandelgids aangekondigd … Lees meer

Goed nieuws voor wie het boek wil: bestel Waarom Wandelen in tweede druk!

Allerlaatste Waarom Wandelen nu te koop

Het mooie weer is op komst, dat kan niet anders. Ook al moeten we nog even door de maartse buien heen kijken, na regen komt zonneschijn, dat staat vast … Lees meer

Is spinazie opnieuw opwarmen gevaarlijk?

Er wordt wel eens beweerd dat het opnieuw opwarmen van spinazie gevaarlijk is, omdat die dan giftig zou worden. Maar dat is niet echt zo. Het opwarmen van spinazie op zichzelf is niet gevaarlijk, maar er zijn bepaalde voorzorgsmaatregelen die je moet nemen om de voedselveiligheid te waarborgen … Lees meer