Yes! Een nieuw 3 sterren restaurant! Dit zijn de Michelin sterren.
Nieuws

Yes! Een nieuw 3 sterren restaurant! Dit zijn de Michelin sterren.

Het is gebeurd, de sterren zijn weer uitgereikt. We zetten de winnaars graag even op een rijtje.

Er zijn best veel nieuwe restaurants met een michelin ster

  • Bar Bulot Pieter Lefevere in Sint-Michiels
  • Libertine van chef Dominique Tondeur In Erpe
  • Pristine van Sergio Herman en zijn team in Antwerpen
  • Willem Hiele uit Koksijde
  • Melchior in Tienen van Gilles Melchior
  • Boo Raan in Knokke Heist van chef Dokkoon Kapueak
  • L’Envie van David Grosdent in Sint-Denijs
  • Le Pré des Oréades van Nicolas Bodart in Spa
  • Lettres Gourmandes van Christophe Lambert in Montignies-Saint-Christophe

DEZE twee vlaamse RESTAURANTS KRIJGEN zelfs EEN TWEEDE STER

  • Castor van Maarten Brouckaert in Beveren-Leie
  • Bart Desmidt & Philip Vandamme van Bartholomeus in Knokke-Heist

En het strafste nieuws, er is ook een nieuw restaurant met drie Michelin Sterren

Peter Goossens behoudt met Hof Van Cleve zijn derde ster. En er is een nieuw drie sterren restaurant. Zilte van Viki Geunes wint een derde ster!!!!! Dikke dikke proficiat Viki en team.

Gerelateerde nieuwsberichten

Alle Boeken

Solden op al mijn boeken! Nu tijdelijk 20% korting.

Yes, het zijn deze weken solden op Silenro Publishers. Je kunt al mijn boeken tot eind januari kopen met een mooie korting van 20%. Ideaal om jezelf of iemand die je graag ziet te verwennen met leuk leesvoer … Lees meer

Gemarineerde gamba's met frisse salade van quinoa

Vier Quinoa Day met een van mijn recepten

16 januari is Quinoa Day. Quinoa is een zaad dat vaak wordt gebruikt als graanalternatief vanwege zijn hoge eiwitgehalte en essentiële aminozuren. Quinoa komt oorspronkelijk uit de Andes-regio in Zuid-Amerika, waar het al duizenden jaren wordt geteeld door inheemse volken, vooral in Peru, Bolivia en Ecuador … Lees meer

Is vers geperst fruitsap echt zo ongezond?

Nu ik al een paar maand gezonder leef drink ik ook graag een glas versgeperst sap. Maar telkens ik een fruitsapje post op Instagram krijg ik de opmerking dat dat eigenlijk niet zo gezond is … Lees meer

Voor de late twijfelaars: dit zijn mijn toprecepten voor kerstavond

De meeste van de volgers van Would Be Chef zijn wellicht super voorbereid en al dagen aan het shoppen en koken. Maar er zijn zeker uitzonderingen. Mensen die het de voorbije weken bijzonder druk hebben gehad en nu last minute beslist hebben om toch lekker te koken vanavond … Lees meer

Sven vliegtuig

Mijn spannende plannen voor deze kerstvakantie

Mijn vakantie is eigenlijk simpel en lijkt op de meeste van mijn vakanties. Ik ga wat rusten, veel sporten, wat lezen, veel schrijven, wat koken, lekker eten … Lees meer

Wat is maple syrup en waar gebruik je het voor?

Maple syrup is een zoet, stroperig sap dat afkomstig is van de sap van de suikermaple (Acer saccharum) of andere soorten esdoorns. Het wordt eigenlijk geproduceerd door het sap van de boom in de lente te verzamelen en het in te koken totdat het dikker wordt en de typische, zoete smaak krijgt … Lees meer

Gratin van kippenballetjes met broccoli en krieltjes

Mijn heerlijke weekmenu voor deze winterweek

December is een feestmaand. Straks mogen we weer voor de kalkoen gaan en de kroketjes, of gaan we weer gourmetten, maar deze week stel ik voor dat we nog eens voor heerlijk comfortfood kiezen … Lees meer

Waarom mosselen zo goed en gezond zijn #advertentie

Ik ben sinds jaar en dag een grote fan en ambassadeur van mosselen. Van de start van het mosselseizoen (soms al begin juni) tot aan het einde, in februari, zijn ze superlekker, en staan ze een paar keer per maand op ons menu … Lees meer