Breaking News: Albert Heijn blijft in België!

Goed nieuws voor de fans, en ik ben er eentje van: Albert Heijn, de sympathieke Nederlandse kruidenier blijft wel degelijk aanwezig in België. Dat werd volgens verschillende nieuwssites vandaag op de ondernemingsraad bekend gemaakt.

Sinds de samensmelting van Albert Heijn en Delhaize werd er links en rechts wel eens geopperd dat de Nederlanders zich misschien terug zouden trekken uit ons landje, maar het tegendeel is dus waar.

Beide formules zijn volgens moederbedrijf Ahold Delhaize immers erg succesvol, en er zullen zelfs nog een pak winkels bijkomen. Er wordt gesproken over een verdubbeling de komende drie jaren. Zo’n dertig tot vijftig winkels zouden er bijkomen, de komende maanden zal de zoektocht naar goede locaties in een stroomversnelling komen. Hopelijk komt er nu ook eentje in de buurt van Bonheiden…

Sinds januari 2018 ben ik een fiere ambassadeur van Albert Heijn. Het is een heel gezellig merk, en je kunt er betaalbare, creatieve producten en ingrediënten vinden. En op de koop toe mag het bij Albert Heijn allemaal wel eens een tikje zotter.

Onze samenwerking begon met een reeks After Party Vlogs, waarin ik tips gaf om na de zware feestdagen op een gezonde manier te gaan koken en sporten. Iedereen op de hoofdzetel in Antwerpen, Els en Liselotte van de marketing, maar ook de andere collega’s, tot en met de CEO waren niet te beroerd om bijvoorbeeld de wandelschoenen aan te trekken om onder de middag een fikse tocht te maken samen met mij. Erg toffe bende! Je kunt de filmpjes onderaan nog eens opnieuw bekijken.

Nadien ben ik Appie On Tour gaan maken. Ik ga geregeld koken in de winkels van Albert Heijn en maak dan gerechten voor de klanten in de winkel. Bedoeling is om altijd lekkere, makkelijke en toch creatieve gerechten te bedenken. Je kunt ook die filmpjes opnieuw bekijken, en de recepten staan allemaal hier op Would Be Chef.

Of we nu samen met de klanten van Albert Heijn in een groot stadion gaan kijken naar de Rode Duivels (ha ja, dat deden we, want Oranje deed niet mee aan het WK, kleine gniffel) of voor de kerst een gezellige gourmet organiseren in een chalet samen met een groepje toffe winnaars, het is altijd erg plezierig. En dat ik in december ook de feestwijnen mocht kiezen voor de winkels was al helemaal plezierig.

Ook in 2019 gaan we met “hartstikke veel goesting” samen aan de slag. Ik hou jullie graag op de hoogte van al ons culinaire en gezonde samenwerkingen. En met de verdubbeling van het aantal winkels die eraan komt gaan we nog dubbel zoveel lol beleven. Proficiat Albert Heijn, ontzettend fijn dat jullie blijven, en blijven groeien!

DE after party vlogs

 

After Party Vlog met Sven Ornelis – Vlog 1

We kennen het allemaal, de kilo's die er tijdens de feestdagen bijkomen! En dan is het plots januari en vloek je op de weegschaal! De komende weken geeft Sven Ornelis zijn tips om dat gewicht weer onder controle te krijgen. Doen jullie mee?

Posted by Albert Heijn België on Tuesday, 23 January 2018

After Party Vlog met Sven Ornelis – Vlog 2

Wandelen werkt! Sven is door actief te wandelen 40 kg verloren. Hoe begin je eraan? Met enkele eenvoudige tips is er niets aan. Sven ging alvast op stap met enkele medewerkers van het hoofdkantoor van Albert Heijn België.

Posted by Albert Heijn België on Thursday, 25 January 2018

After Party Vlog met Sven Ornelis – Vlog 3

Wie wil afvallen mag niets (lekkers) meer eten! Helemaal niet waar! Sven Ornelis ging gezond shoppen bij AH. Kijken jullie mee hoeveel lekkers er in zijn winkelkar ligt?

Posted by Albert Heijn België on Tuesday, 30 January 2018

After Party Vlog met Sven Ornelis – Vlog 4

Een nieuwe After Party Vlog met Sven Ornelis! Op het menu een heerlijk recept en nog meer makkelijke tips! Kan je niet wachten om zelf aan de slag te gaan? Bekijk dan het recept op onze pagina.

Posted by Albert Heijn België on Thursday, 1 February 2018

After Party Vlog met Sven Ornelis – Vlog 5

Voldoende water drinken lukt niet bij iedereen. In deze aflevering van de After Party Vlog trekt Sven Ornelis naar zijn huisarts en hoort hij waarom water drinken zo belangrijk is!

Posted by Albert Heijn België on Tuesday, 6 February 2018

After Party Vlog met Sven Ornelis – Vlog 6

Wil je wel sporten maar heb je geen tijd? Geen nood, Sven Ornelis heeft enkele eenvoudige tips om toch te bewegen tijdens het werk. Heb je zelf een tip? Deel hem dan zeker met ons!

Posted by Albert Heijn België on Thursday, 8 February 2018

After Party Vlog met Sven Ornelis – Vlog 7

Bewegen is niet leuk? Dan hebben jullie deze tips van Sven Ornelis nog niet gehoord! Jullie gaan versteld staan van het aantal calorieën die je kan verbranden met… Bedsport! Benieuwd naar alle resultaten van het onderzoek? Alle info kan je hier vinden: http://bit.ly/2nVLoVk

Posted by Albert Heijn België on Tuesday, 13 February 2018

After Party Vlog met Sven Ornelis – Vlog 8

De After Party Vlogs zitten er weeral op! Hebben jullie de vorige weken ook genoten van Sven Ornelis zijn tips? We zetten ze allemaal nog eens graag op een rij en laten nog enkele van onze kijkers aan het woord! Wat was jouw favoriet?

Posted by Albert Heijn België on Thursday, 15 February 2018

 

APPIE ON TOUR

 

Appie on Tour – Zalm en Courgetti

Vanaf deze week trekt Sven Ornelis er met Appie on Tour op uit! Sven bereidde een heerlijke wok met zalm en courgetti in onze winkel in de Karel Oomsstraat. De afwerking met citroenzeste zorgt voor een lekker "friske" ?

Posted by Albert Heijn België on Wednesday, 16 May 2018

Appie On Tour – Mosselen

Deze week streek Appie on Tour met Sven Ornelis neer in onze winkel in Lier. Op het menu stonden overheerlijke mosseltjes met Sweet chilisaus. Onze klanten waren alvast zeer enthousiast. Ga jij dit receptje eens proberen?

Posted by Albert Heijn België on Friday, 10 August 2018

Appie On Tour – Flexi

Hier komt Appie On Tour weer aan! Sven trok deze aflevering naar onze winkel in Sint-Niklaas en liet de klanten proeven van een heerlijke Flexi hamburger! Zonder vlees maar zeker zo lekker!

Posted by Albert Heijn België on Monday, 11 June 2018

Appie On Tour – Penne

Ben je ook gek van mosselen maar toch op zoek naar eens een andere bereiding? Tijdens deze Appie On Tour maakt Sven Ornelis een heerlijke Penne met mosseltjes, courgette en kruidenkaas. Smakelijk!

Posted by Albert Heijn België on Thursday, 23 August 2018

Appie on Tour – Vispapillot

We zijn er weer met een nieuwe aflevering van Appie On Tour. Deze aflevering trekt Sven Ornelis naar onze winkel in Sint-Niklaas om er een heerlijke vispapillot op de BBQ te bereiden. Kijken jullie mee?

Posted by Albert Heijn België on Wednesday, 4 July 2018