Goed nieuws voor de fans, en ik ben er eentje van: Albert Heijn, de sympathieke Nederlandse kruidenier blijft wel degelijk aanwezig in België. Dat werd volgens verschillende nieuwssites vandaag op de ondernemingsraad bekend gemaakt.
Sinds de samensmelting van Albert Heijn en Delhaize werd er links en rechts wel eens geopperd dat de Nederlanders zich misschien terug zouden trekken uit ons landje, maar het tegendeel is dus waar.
Beide formules zijn volgens moederbedrijf Ahold Delhaize immers erg succesvol, en er zullen zelfs nog een pak winkels bijkomen. Er wordt gesproken over een verdubbeling de komende drie jaren. Zo’n dertig tot vijftig winkels zouden er bijkomen, de komende maanden zal de zoektocht naar goede locaties in een stroomversnelling komen. Hopelijk komt er nu ook eentje in de buurt van Bonheiden…
Sinds januari 2018 ben ik een fiere ambassadeur van Albert Heijn. Het is een heel gezellig merk, en je kunt er betaalbare, creatieve producten en ingrediënten vinden. En op de koop toe mag het bij Albert Heijn allemaal wel eens een tikje zotter.
Onze samenwerking begon met een reeks After Party Vlogs, waarin ik tips gaf om na de zware feestdagen op een gezonde manier te gaan koken en sporten. Iedereen op de hoofdzetel in Antwerpen, Els en Liselotte van de marketing, maar ook de andere collega’s, tot en met de CEO waren niet te beroerd om bijvoorbeeld de wandelschoenen aan te trekken om onder de middag een fikse tocht te maken samen met mij. Erg toffe bende! Je kunt de filmpjes onderaan nog eens opnieuw bekijken.
Nadien ben ik Appie On Tour gaan maken. Ik ga geregeld koken in de winkels van Albert Heijn en maak dan gerechten voor de klanten in de winkel. Bedoeling is om altijd lekkere, makkelijke en toch creatieve gerechten te bedenken. Je kunt ook die filmpjes opnieuw bekijken, en de recepten staan allemaal hier op Would Be Chef.
Of we nu samen met de klanten van Albert Heijn in een groot stadion gaan kijken naar de Rode Duivels (ha ja, dat deden we, want Oranje deed niet mee aan het WK, kleine gniffel) of voor de kerst een gezellige gourmet organiseren in een chalet samen met een groepje toffe winnaars, het is altijd erg plezierig. En dat ik in december ook de feestwijnen mocht kiezen voor de winkels was al helemaal plezierig.
Ook in 2019 gaan we met “hartstikke veel goesting” samen aan de slag. Ik hou jullie graag op de hoogte van al ons culinaire en gezonde samenwerkingen. En met de verdubbeling van het aantal winkels die eraan komt gaan we nog dubbel zoveel lol beleven. Proficiat Albert Heijn, ontzettend fijn dat jullie blijven, en blijven groeien!
https://www.facebook.com/AlbertHeijnbelgie/videos/vl.189594521632323/1807897085896209/?type=1
https://www.facebook.com/AlbertHeijnbelgie/videos/vl.189594521632323/1810322565653661/?type=1
https://www.facebook.com/AlbertHeijnbelgie/videos/vl.189594521632323/1815901311762453/?type=1
https://www.facebook.com/AlbertHeijnbelgie/videos/vl.189594521632323/1818082071544377/?type=1
https://www.facebook.com/AlbertHeijnbelgie/videos/vl.189594521632323/1823495717669679/?type=1
https://www.facebook.com/AlbertHeijnbelgie/videos/vl.189594521632323/1825699847449266/?type=1
https://www.facebook.com/AlbertHeijnbelgie/videos/vl.189594521632323/1831307650221819/?type=1
https://www.facebook.com/AlbertHeijnbelgie/videos/vl.189594521632323/1833564779996106/?type=1
https://www.facebook.com/AlbertHeijnbelgie/videos/1936554996363750/?q=appie%20on%20tour&epa=SEARCH_BOX
https://www.facebook.com/AlbertHeijnbelgie/videos/2067024639983451/?q=appie%20on%20tour&epa=SEARCH_BOX
https://www.facebook.com/AlbertHeijnbelgie/videos/1964513000234616/
https://www.facebook.com/AlbertHeijnbelgie/videos/224706144876187/
https://www.facebook.com/AlbertHeijnbelgie/videos/1997762266909689/
Koop deze maand het boek ‘Mijn Barcelona’ en maak kans op een trip naar mijn lievelingsstad De donkere en korte winterdagen zijn nu wel definitief achter de rug, de lente is in het land, en iedereen begint te dromen van vakantie … Lees meer
Bangkok is een schitterende stad met vele prachtige restaurants en hotels. Dat hadden we al door toen we bijna 15 jaar geleden hier voor het eerst waren … Lees meer
De wetenschappelijke naam van popcorn is zea mays everta, en dat is de enige soort maïs die ook “popt”. Popcorn is eigenlijk familie van de grassen … Lees meer
Ik gebruik graag koriander in mijn recepten. Vooral wanneer ik Aziatische gerechten maak geeft dit frisse kruid (vaak in combinatie met munt) een lekkere extra toets … Lees meer
Altijd al gedacht dat je eens een van mijn boeken wilde kopen voor jezelf, of om cadeau te doen? Dan is deze week een goed moment. Tot eind januari kun je al mijn boeken kopen aan twintig procent korting … Lees meer
Yes, het zijn deze weken solden op Silenro Publishers. Je kunt al mijn boeken tot eind januari kopen met een mooie korting van 20%. Ideaal om jezelf of iemand die je graag ziet te verwennen met leuk leesvoer … Lees meer
16 januari is Quinoa Day. Quinoa is een zaad dat vaak wordt gebruikt als graanalternatief vanwege zijn hoge eiwitgehalte en essentiële aminozuren. Quinoa komt oorspronkelijk uit de Andes-regio in Zuid-Amerika, waar het al duizenden jaren wordt geteeld door inheemse volken, vooral in Peru, Bolivia en Ecuador … Lees meer
Nu ik al een paar maand gezonder leef drink ik ook graag een glas versgeperst sap. Maar telkens ik een fruitsapje post op Instagram krijg ik de opmerking dat dat eigenlijk niet zo gezond is … Lees meer