Breaking News: Albert Heijn blijft in België!
Nieuws

Breaking News: Albert Heijn blijft in België!

Goed nieuws voor de fans, en ik ben er eentje van: Albert Heijn, de sympathieke Nederlandse kruidenier blijft wel degelijk aanwezig in België. Dat werd volgens verschillende nieuwssites vandaag op de ondernemingsraad bekend gemaakt.

Sinds de samensmelting van Albert Heijn en Delhaize werd er links en rechts wel eens geopperd dat de Nederlanders zich misschien terug zouden trekken uit ons landje, maar het tegendeel is dus waar.

Beide formules zijn volgens moederbedrijf Ahold Delhaize immers erg succesvol, en er zullen zelfs nog een pak winkels bijkomen. Er wordt gesproken over een verdubbeling de komende drie jaren. Zo’n dertig tot vijftig winkels zouden er bijkomen, de komende maanden zal de zoektocht naar goede locaties in een stroomversnelling komen. Hopelijk komt er nu ook eentje in de buurt van Bonheiden…

Sinds januari 2018 ben ik een fiere ambassadeur van Albert Heijn. Het is een heel gezellig merk, en je kunt er betaalbare, creatieve producten en ingrediënten vinden. En op de koop toe mag het bij Albert Heijn allemaal wel eens een tikje zotter.

Onze samenwerking begon met een reeks After Party Vlogs, waarin ik tips gaf om na de zware feestdagen op een gezonde manier te gaan koken en sporten. Iedereen op de hoofdzetel in Antwerpen, Els en Liselotte van de marketing, maar ook de andere collega’s, tot en met de CEO waren niet te beroerd om bijvoorbeeld de wandelschoenen aan te trekken om onder de middag een fikse tocht te maken samen met mij. Erg toffe bende! Je kunt de filmpjes onderaan nog eens opnieuw bekijken.

Nadien ben ik Appie On Tour gaan maken. Ik ga geregeld koken in de winkels van Albert Heijn en maak dan gerechten voor de klanten in de winkel. Bedoeling is om altijd lekkere, makkelijke en toch creatieve gerechten te bedenken. Je kunt ook die filmpjes opnieuw bekijken, en de recepten staan allemaal hier op Would Be Chef.

Of we nu samen met de klanten van Albert Heijn in een groot stadion gaan kijken naar de Rode Duivels (ha ja, dat deden we, want Oranje deed niet mee aan het WK, kleine gniffel) of voor de kerst een gezellige gourmet organiseren in een chalet samen met een groepje toffe winnaars, het is altijd erg plezierig. En dat ik in december ook de feestwijnen mocht kiezen voor de winkels was al helemaal plezierig.

Ook in 2019 gaan we met “hartstikke veel goesting” samen aan de slag. Ik hou jullie graag op de hoogte van al ons culinaire en gezonde samenwerkingen. En met de verdubbeling van het aantal winkels die eraan komt gaan we nog dubbel zoveel lol beleven. Proficiat Albert Heijn, ontzettend fijn dat jullie blijven, en blijven groeien!

DE after party vlogs

https://www.facebook.com/AlbertHeijnbelgie/videos/vl.189594521632323/1807897085896209/?type=1

https://www.facebook.com/AlbertHeijnbelgie/videos/vl.189594521632323/1810322565653661/?type=1

https://www.facebook.com/AlbertHeijnbelgie/videos/vl.189594521632323/1815901311762453/?type=1

https://www.facebook.com/AlbertHeijnbelgie/videos/vl.189594521632323/1818082071544377/?type=1

https://www.facebook.com/AlbertHeijnbelgie/videos/vl.189594521632323/1823495717669679/?type=1

https://www.facebook.com/AlbertHeijnbelgie/videos/vl.189594521632323/1825699847449266/?type=1

https://www.facebook.com/AlbertHeijnbelgie/videos/vl.189594521632323/1831307650221819/?type=1

https://www.facebook.com/AlbertHeijnbelgie/videos/vl.189594521632323/1833564779996106/?type=1

APPIE ON TOUR

https://www.facebook.com/AlbertHeijnbelgie/videos/1936554996363750/?q=appie%20on%20tour&epa=SEARCH_BOX

https://www.facebook.com/AlbertHeijnbelgie/videos/2067024639983451/?q=appie%20on%20tour&epa=SEARCH_BOX

https://www.facebook.com/AlbertHeijnbelgie/videos/1964513000234616/

https://www.facebook.com/AlbertHeijnbelgie/videos/224706144876187/

https://www.facebook.com/AlbertHeijnbelgie/videos/1997762266909689/

Gerelateerde nieuwsberichten

Oktober starten we met een heerlijk weekmenu

Nieuw weekmenu na de paasvakantie

De paasvakantie is voorbij. Sven en Anke zijn weer elke ochtend op de radio. En we hopen dat de lente nu echt snel doorbreekt. Ik was een weekje of twee in Barcelona waar het prachtig weer was, en ook hier in België waren er wel een paar mooie dagen … Lees meer

Chema

Ik bezorg 3 kopers van “Mijn Barcelona” zelfgemaakte tortilla #advertentie

Tortilla de patatas. Ik had het al vaak gegeten. Kan ook niet anders. In Spanje staat het op de menu van bijna elk tapas restaurant. Het ziet er ook simpel uit om te maken … Lees meer

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Look is niet enkel lekker, maar ook erg gezond. Het is goed voor je bloeddruk en je cholesterol en het boost je immuunsysteem. Maar OK, je kunt er dus wel een flinke look-adem van hebben … Lees meer

IMG_1374

MIJN BARCELONA is vanaf NU te koop!!!

Na meer dan tien jaar van zomers, schoolvakanties en weekendjes doorbrengen in ons flatje in het centrum van Barcelona, besloot ik vorig jaar om mijn liefde voor de stad te vereeuwigen in boekvorm: “Mijn Barcelona” … Lees meer

IMG_1029 4

Slecht en goed nieuws over “Waarom Wandelen”

Het is gebeurd: druk twee van “Waarom Wandelen” is volledig uitverkocht. Precies een jaar geleden is uitgeverij “Silenro Publishers” opgericht en werd de voorverkoop van mijn ultieme wandelgids aangekondigd … Lees meer

Goed nieuws voor wie het boek wil: bestel Waarom Wandelen in tweede druk!

Allerlaatste Waarom Wandelen nu te koop

Het mooie weer is op komst, dat kan niet anders. Ook al moeten we nog even door de maartse buien heen kijken, na regen komt zonneschijn, dat staat vast … Lees meer

Is spinazie opnieuw opwarmen gevaarlijk?

Er wordt wel eens beweerd dat het opnieuw opwarmen van spinazie gevaarlijk is, omdat die dan giftig zou worden. Maar dat is niet echt zo. Het opwarmen van spinazie op zichzelf is niet gevaarlijk, maar er zijn bepaalde voorzorgsmaatregelen die je moet nemen om de voedselveiligheid te waarborgen … Lees meer

Istock photo

Mijn lekkere paasmenu

Mag ik u allen een zalig paasweekend toewensen. Dit weekend komen de klokken samen met de paashaas voor chocolade vreugde zorgen. En in veel families zal er dit weekend niet alleen naar eitjes gezocht worden, maar ook lekkere gegeten worden … Lees meer