Goed nieuws voor de fans, en ik ben er eentje van: Albert Heijn, de sympathieke Nederlandse kruidenier blijft wel degelijk aanwezig in België. Dat werd volgens verschillende nieuwssites vandaag op de ondernemingsraad bekend gemaakt.
Sinds de samensmelting van Albert Heijn en Delhaize werd er links en rechts wel eens geopperd dat de Nederlanders zich misschien terug zouden trekken uit ons landje, maar het tegendeel is dus waar.
Beide formules zijn volgens moederbedrijf Ahold Delhaize immers erg succesvol, en er zullen zelfs nog een pak winkels bijkomen. Er wordt gesproken over een verdubbeling de komende drie jaren. Zo’n dertig tot vijftig winkels zouden er bijkomen, de komende maanden zal de zoektocht naar goede locaties in een stroomversnelling komen. Hopelijk komt er nu ook eentje in de buurt van Bonheiden…
Sinds januari 2018 ben ik een fiere ambassadeur van Albert Heijn. Het is een heel gezellig merk, en je kunt er betaalbare, creatieve producten en ingrediënten vinden. En op de koop toe mag het bij Albert Heijn allemaal wel eens een tikje zotter.
Onze samenwerking begon met een reeks After Party Vlogs, waarin ik tips gaf om na de zware feestdagen op een gezonde manier te gaan koken en sporten. Iedereen op de hoofdzetel in Antwerpen, Els en Liselotte van de marketing, maar ook de andere collega’s, tot en met de CEO waren niet te beroerd om bijvoorbeeld de wandelschoenen aan te trekken om onder de middag een fikse tocht te maken samen met mij. Erg toffe bende! Je kunt de filmpjes onderaan nog eens opnieuw bekijken.
Nadien ben ik Appie On Tour gaan maken. Ik ga geregeld koken in de winkels van Albert Heijn en maak dan gerechten voor de klanten in de winkel. Bedoeling is om altijd lekkere, makkelijke en toch creatieve gerechten te bedenken. Je kunt ook die filmpjes opnieuw bekijken, en de recepten staan allemaal hier op Would Be Chef.
Of we nu samen met de klanten van Albert Heijn in een groot stadion gaan kijken naar de Rode Duivels (ha ja, dat deden we, want Oranje deed niet mee aan het WK, kleine gniffel) of voor de kerst een gezellige gourmet organiseren in een chalet samen met een groepje toffe winnaars, het is altijd erg plezierig. En dat ik in december ook de feestwijnen mocht kiezen voor de winkels was al helemaal plezierig.
Ook in 2019 gaan we met “hartstikke veel goesting” samen aan de slag. Ik hou jullie graag op de hoogte van al ons culinaire en gezonde samenwerkingen. En met de verdubbeling van het aantal winkels die eraan komt gaan we nog dubbel zoveel lol beleven. Proficiat Albert Heijn, ontzettend fijn dat jullie blijven, en blijven groeien!
https://www.facebook.com/AlbertHeijnbelgie/videos/vl.189594521632323/1807897085896209/?type=1
https://www.facebook.com/AlbertHeijnbelgie/videos/vl.189594521632323/1810322565653661/?type=1
https://www.facebook.com/AlbertHeijnbelgie/videos/vl.189594521632323/1815901311762453/?type=1
https://www.facebook.com/AlbertHeijnbelgie/videos/vl.189594521632323/1818082071544377/?type=1
https://www.facebook.com/AlbertHeijnbelgie/videos/vl.189594521632323/1823495717669679/?type=1
https://www.facebook.com/AlbertHeijnbelgie/videos/vl.189594521632323/1825699847449266/?type=1
https://www.facebook.com/AlbertHeijnbelgie/videos/vl.189594521632323/1831307650221819/?type=1
https://www.facebook.com/AlbertHeijnbelgie/videos/vl.189594521632323/1833564779996106/?type=1
https://www.facebook.com/AlbertHeijnbelgie/videos/1936554996363750/?q=appie%20on%20tour&epa=SEARCH_BOX
https://www.facebook.com/AlbertHeijnbelgie/videos/2067024639983451/?q=appie%20on%20tour&epa=SEARCH_BOX
https://www.facebook.com/AlbertHeijnbelgie/videos/1964513000234616/
https://www.facebook.com/AlbertHeijnbelgie/videos/224706144876187/
https://www.facebook.com/AlbertHeijnbelgie/videos/1997762266909689/
Maple syrup is een zoet, stroperig sap dat afkomstig is van de sap van de suikermaple (Acer saccharum) of andere soorten esdoorns. Het wordt eigenlijk geproduceerd door het sap van de boom in de lente te verzamelen en het in te koken totdat het dikker wordt en de typische, zoete smaak krijgt … Lees meer
December is een feestmaand. Straks mogen we weer voor de kalkoen gaan en de kroketjes, of gaan we weer gourmetten, maar deze week stel ik voor dat we nog eens voor heerlijk comfortfood kiezen … Lees meer
Ik ben sinds jaar en dag een grote fan en ambassadeur van mosselen. Van de start van het mosselseizoen (soms al begin juni) tot aan het einde, in februari, zijn ze superlekker, en staan ze een paar keer per maand op ons menu … Lees meer
Je kunt er niet naast kijken: Black Friday is overal. En ook bij Silenro Publishers willen we iedereen de kans geven om deze week de boeken van Sven Ornelis aan een lager tarief te kopen … Lees meer
An apple a day keeps the doctor away hoor je wel eens zeggen, en ik kan je verzekeren: ik hou van appels. Ze zijn gezond, dat staat buiten kijf. Toch hoorde ik iemand onlangs zeggen dat groene appels gezonder zijn dan rode … Lees meer
Op donderdag 28 november 2024 wordt Thanksgiving opnieuw gevierd. Voor Amerikanen is deze feestdag misschien nog een tikje belangrijker dan kerstdag. Er wordt echt uitgebreid gevierd … Lees meer
Halloween heeft zijn wortels niet in Amerika zoals wel meestal denken, maar wel in het oude Keltische festival Samhain, dat meer dan 2000 jaar geleden werd gevierd in Ierland en Schotland … Lees meer
Veel mensen kunnen het niet laten: ook op kantoor hebben ze voortdurend honger en zijn ze aan het snoepen. We denken misschien dat mentaal werken minder belastend is voor het lichaam dan fysiek werken … Lees meer