Breaking news: De TOP 50 van de wereld komt volgend jaar naar...
Nieuws

Breaking news: De TOP 50 van de wereld komt volgend jaar naar…

… Antwerpen!!! Echt waar. Dit jaar werden de prijzen nog uitgereikt in Singapore, maar volgend jaar zullen de plechtigheden voor deze prestigieuze prijsuitreiking plaatsvinden in de Schelde-stad. dat nieuws werd twee uur geleden bekendgemaakt op de Instagram-pagina van de San Pellegrino TOP50 zelf. Zo klonk het bericht….

“The next edition of the annual gastronomic fiesta of events that is The World’s 50 Best Restaurants will be hosted in Flanders, culminating in the famous awards ceremony in the fine city of Antwerp. Follow the link in our bio to learn more about The World’s 50 Best Restaurants 2020, sponsored by S.Pellegrino & Acqua Panna, and five fun facts about the host destination.”

Dat is fantastisch nieuws voor Antwerpen en voor de volledigeBelgische gastronomie. Met de prijsuitreiking komen volgend jaar dus niet enkel de 50 beste chefs van de wereld (en veel van hun topcollega’s) maar ook honderden journalisten afgezakt naar ons landje. De ideale kans om Vlaanderen en België in the picture te plaatsen als het over topgastronomie gaat. Schitterend nieuws!!

Breaking news: De TOP 50 van de wereld komt volgend jaar naar...

Gerelateerde nieuwsberichten

Mosselrecept Sven Ornelis’ mama

De mosselen zijn er! #advertentie

Onlangs was ik er als jarenlange ambassadeur van de mosselen weer van harte bij in Zeeuws-Vlaanderen want toen werden de eerste touwen met de 2024 oogst van de Zeeuwse hangcultuurmosselen in het noordelijke deel van de Oosterschelde boven water gehaald … Lees meer

Bram Laebens

De mooie levenslessen van mijn mama

Zondag is moederdag. Leve alle moeders, en oma’s. Jullie weten dat ik mijn mama een enorm warm hart toedraag. Ze is al meer dan een halve eeuw de belangrijkste vrouw in mijn leven … Lees meer

“Eat What You Want Day” Wat is dat eigenlijk?

“Eat What You Want Day”… Je ziet zo’n bijzondere dag staan in de kalender en je vraagt je af: wat is dat nu eigenlijk voor een rare feestdag? Ik heb het even opgezocht: het is een informeel ‘feest’ dat onder andere in Amerika elk jaar op 11 mei wordt gevierd … Lees meer

Rood fruit met porto, munt en honing en roomijs

Volledig menu voor deze halve werkweek

Daar gaan we weer voor een nieuwe werkweek. Maar net als vorige week, met die eerste mei die als plezante rustpauze midden in de week tevoorschijn kwam, is dit ook maar een halve week … Lees meer

De lekkerste gerechten met asperges

Het zijn de mooiste maanden van het jaar: er liggen volle bak asperges bij de groenteboer. Ik ben echt zot van asperges. Ik kan ze wel drie keer per week eten, zo lekker vind ik ze … Lees meer

Oktober starten we met een heerlijk weekmenu

Nieuw weekmenu na de paasvakantie

De paasvakantie is voorbij. Sven en Anke zijn weer elke ochtend op de radio. En we hopen dat de lente nu echt snel doorbreekt. Ik was een weekje of twee in Barcelona waar het prachtig weer was, en ook hier in België waren er wel een paar mooie dagen … Lees meer

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Look is niet enkel lekker, maar ook erg gezond. Het is goed voor je bloeddruk en je cholesterol en het boost je immuunsysteem. Maar OK, je kunt er dus wel een flinke look-adem van hebben … Lees meer

IMG_1374

MIJN BARCELONA is vanaf NU te koop!!!

Na meer dan tien jaar van zomers, schoolvakanties en weekendjes doorbrengen in ons flatje in het centrum van Barcelona, besloot ik vorig jaar om mijn liefde voor de stad te vereeuwigen in boekvorm: “Mijn Barcelona” … Lees meer