Breaking news: De TOP 50 van de wereld komt volgend jaar naar...
Nieuws

Breaking news: De TOP 50 van de wereld komt volgend jaar naar…

… Antwerpen!!! Echt waar. Dit jaar werden de prijzen nog uitgereikt in Singapore, maar volgend jaar zullen de plechtigheden voor deze prestigieuze prijsuitreiking plaatsvinden in de Schelde-stad. dat nieuws werd twee uur geleden bekendgemaakt op de Instagram-pagina van de San Pellegrino TOP50 zelf. Zo klonk het bericht….

“The next edition of the annual gastronomic fiesta of events that is The World’s 50 Best Restaurants will be hosted in Flanders, culminating in the famous awards ceremony in the fine city of Antwerp. Follow the link in our bio to learn more about The World’s 50 Best Restaurants 2020, sponsored by S.Pellegrino & Acqua Panna, and five fun facts about the host destination.”

Dat is fantastisch nieuws voor Antwerpen en voor de volledigeBelgische gastronomie. Met de prijsuitreiking komen volgend jaar dus niet enkel de 50 beste chefs van de wereld (en veel van hun topcollega’s) maar ook honderden journalisten afgezakt naar ons landje. De ideale kans om Vlaanderen en België in the picture te plaatsen als het over topgastronomie gaat. Schitterend nieuws!!

Breaking news: De TOP 50 van de wereld komt volgend jaar naar...

Gerelateerde nieuwsberichten

AI0A2942

Publiciteit: Win een citytrip naar Barcelona met Caractère

Koop deze maand het boek ‘Mijn Barcelona’ en maak kans op een trip naar mijn lievelingsstad De donkere en korte winterdagen zijn nu wel definitief achter de rug, de lente is in het land, en iedereen begint te dromen van vakantie … Lees meer

Four Seasons Bangkok Would Be Chef Sven Ornelis Thailand28

Four Seasons Bangkok, op 14 in de lijst met beste hotels ter wereld

Bangkok is een schitterende stad met vele prachtige restaurants en hotels. Dat hadden we al door toen we bijna 15 jaar geleden hier voor het eerst waren … Lees meer

Dit wist je nog niet over popcorn. Wedden?

15 dingen die je nog niet wist over popcorn. Wedden?

De wetenschappelijke naam van popcorn is zea mays everta, en dat is de enige soort maïs die ook “popt”. Popcorn is eigenlijk familie van de grassen … Lees meer

Daarom smaakt koriander (voor sommigen) naar zeep

Daarom smaakt koriander (voor sommige mensen) naar zeep

Ik gebruik graag koriander in mijn recepten. Vooral wanneer ik Aziatische gerechten maak geeft dit frisse kruid (vaak in combinatie met munt) een lekkere extra toets … Lees meer

Opgelet: laatste dagen solden voor mijn boeken!!!

Altijd al gedacht dat je eens een van mijn boeken wilde kopen voor jezelf, of om cadeau te doen? Dan is deze week een goed moment. Tot eind januari kun je al mijn boeken kopen aan twintig procent korting … Lees meer

Alle Boeken

Solden op al mijn boeken! Nu tijdelijk 20% korting.

Yes, het zijn deze weken solden op Silenro Publishers. Je kunt al mijn boeken tot eind januari kopen met een mooie korting van 20%. Ideaal om jezelf of iemand die je graag ziet te verwennen met leuk leesvoer … Lees meer

Gemarineerde gamba's met frisse salade van quinoa

Vier Quinoa Day met een van mijn recepten

16 januari is Quinoa Day. Quinoa is een zaad dat vaak wordt gebruikt als graanalternatief vanwege zijn hoge eiwitgehalte en essentiële aminozuren. Quinoa komt oorspronkelijk uit de Andes-regio in Zuid-Amerika, waar het al duizenden jaren wordt geteeld door inheemse volken, vooral in Peru, Bolivia en Ecuador … Lees meer

Is vers geperst fruitsap echt zo ongezond?

Nu ik al een paar maand gezonder leef drink ik ook graag een glas versgeperst sap. Maar telkens ik een fruitsapje post op Instagram krijg ik de opmerking dat dat eigenlijk niet zo gezond is … Lees meer