Breaking News: Ik ga elke dag iets tofs doen met topchefs

Ik was er al even mee bezig. Ik wou graag iets nieuws en plezierigs doen om alle mensen die nu, al dan niet tegen hun zin, thuis moeten koken een extra motivatie te geven. En ik mag het nu eindelijk bekend maken. Vanaf morgen lanceer ik elke dag een nieuwe Podcast. De “Kook Uw Eigen PotCast”.

Elke weekdag ga ik voortaan een gezellige babbel hebben met een bekende chef. Mensen die het gewoon zijn om in hun restaurant of op TV te koken, en die nu, net als wij allemaal, in een heel nieuwe wereld zijn terechtgekomen. Hun restaurants zijn nu dicht. Alle TV-opnames liggen plat.

Wat doen Roger van Damme, Pepe van La Botte, Loïc van VTM Koken, Gert De Mangeleer, Sofie Dumont en vele andere chefs nu, terwijl ze thuis zitten? Zitten ze nu een potje te janken of koken ze een potje voor hun gezin? Ik vraag het hen in gesprekken van een kwartiertje tot een half uur.

En aan het einde geven deze sympathieke chefs altijd een super simpel, maar heerlijk toprecept mee voor de luisteraars van de PotCast en de lezers van Would Be Chef. Morgen lanceren we de eerste PotCast trouwens in mijn ochtendshow op Joe… en we gaan er meteen een lekker potje van maken…. een smakelijke babbel met mijn culinaire boezemvriend Roger van Damme.