Breaking News: Ik ga elke dag iets tofs doen met topchefs
Nieuws

Breaking News: Ik ga elke dag iets tofs doen met topchefs

Ik was er al even mee bezig. Ik wou graag iets nieuws en plezierigs doen om alle mensen die nu, al dan niet tegen hun zin, thuis moeten koken een extra motivatie te geven. En ik mag het nu eindelijk bekend maken. Vanaf morgen lanceer ik elke dag een nieuwe Podcast. De “Kook Uw Eigen PotCast”.

Elke weekdag ga ik voortaan een gezellige babbel hebben met een bekende chef. Mensen die het gewoon zijn om in hun restaurant of op TV te koken, en die nu, net als wij allemaal, in een heel nieuwe wereld zijn terechtgekomen. Hun restaurants zijn nu dicht. Alle TV-opnames liggen plat.

Wat doen Roger van Damme, Pepe van La Botte, Loïc van VTM Koken, Gert De Mangeleer, Sofie Dumont en vele andere chefs nu, terwijl ze thuis zitten? Zitten ze nu een potje te janken of koken ze een potje voor hun gezin? Ik vraag het hen in gesprekken van een kwartiertje tot een half uur.

En aan het einde geven deze sympathieke chefs altijd een super simpel, maar heerlijk toprecept mee voor de luisteraars van de PotCast en de lezers van Would Be Chef. Morgen lanceren we de eerste PotCast trouwens in mijn ochtendshow op Joe… en we gaan er meteen een lekker potje van maken…. een smakelijke babbel met mijn culinaire boezemvriend Roger van Damme.

Gerelateerde nieuwsberichten

De lekkerste gerechten met asperges

Het zijn de mooiste maanden van het jaar: er liggen volle bak asperges bij de groenteboer. Ik ben echt zot van asperges. Ik kan ze wel drie keer per week eten, zo lekker vind ik ze … Lees meer

Oktober starten we met een heerlijk weekmenu

Nieuw weekmenu na de paasvakantie

De paasvakantie is voorbij. Sven en Anke zijn weer elke ochtend op de radio. En we hopen dat de lente nu echt snel doorbreekt. Ik was een weekje of twee in Barcelona waar het prachtig weer was, en ook hier in België waren er wel een paar mooie dagen … Lees meer

Chema

Ik bezorg 3 kopers van “Mijn Barcelona” zelfgemaakte tortilla #advertentie

Tortilla de patatas. Ik had het al vaak gegeten. Kan ook niet anders. In Spanje staat het op de menu van bijna elk tapas restaurant. Het ziet er ook simpel uit om te maken … Lees meer

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Look is niet enkel lekker, maar ook erg gezond. Het is goed voor je bloeddruk en je cholesterol en het boost je immuunsysteem. Maar OK, je kunt er dus wel een flinke look-adem van hebben … Lees meer

IMG_1374

MIJN BARCELONA is vanaf NU te koop!!!

Na meer dan tien jaar van zomers, schoolvakanties en weekendjes doorbrengen in ons flatje in het centrum van Barcelona, besloot ik vorig jaar om mijn liefde voor de stad te vereeuwigen in boekvorm: “Mijn Barcelona” … Lees meer

IMG_1029 4

Slecht en goed nieuws over “Waarom Wandelen”

Het is gebeurd: druk twee van “Waarom Wandelen” is volledig uitverkocht. Precies een jaar geleden is uitgeverij “Silenro Publishers” opgericht en werd de voorverkoop van mijn ultieme wandelgids aangekondigd … Lees meer

Goed nieuws voor wie het boek wil: bestel Waarom Wandelen in tweede druk!

Allerlaatste Waarom Wandelen nu te koop

Het mooie weer is op komst, dat kan niet anders. Ook al moeten we nog even door de maartse buien heen kijken, na regen komt zonneschijn, dat staat vast … Lees meer

Is spinazie opnieuw opwarmen gevaarlijk?

Er wordt wel eens beweerd dat het opnieuw opwarmen van spinazie gevaarlijk is, omdat die dan giftig zou worden. Maar dat is niet echt zo. Het opwarmen van spinazie op zichzelf is niet gevaarlijk, maar er zijn bepaalde voorzorgsmaatregelen die je moet nemen om de voedselveiligheid te waarborgen … Lees meer