Breaking News: Mijn wandelboek is onderweg!

Ik heb nieuws! Ik moet jullie iets vertellen: het zijn al drukke maar wel erg plezierige tijden geweest. Want de voorbije maanden heb ik hard gewerkt aan een nieuw boek, een “wandelboek”. Tussen de bedrijven door, zeg maar, want ik was natuurlijk ook ochtendradio aan het maken met Anke op Joe, ik was bijna elke weekendnacht aan het DJ’n, ik schreef mijn columns voor “De Zondag”, maakte mijn artikels en recepten voor deze blog. We zijn ons nieuwe huis aan het verbouwen. Spannend!!! En ik ben uiteraard ook blijven wandelen. Ik kan niet zonder.

Maar ik dacht er intussen al zo lang over na om mijn liefde voor het wandelen ooit eens in een boek neer te pennen, en nu ben ik er dus echt volle bak mee bezig.¬†Wandelen heeft mijn leven namelijk ontzettend veranderd. Verbeterd, hoor. Het is dankzij mijn wandelen dat ik ooit meer dan 35 kilo ben kwijt geraakt, en het houdt me sindsdien fit en gelukkig. En ik wil dat verhaal nu graag met jullie delen, en die mensen die net als ik vroeger denken: “sporten is niks voor mij” wil ik graag inspireren en aanzetten om het toch ook maar eens te proberen. Mijn passie voor wandelen is misschien wel het beste dat mij overkomen is.

Gisteren vroeg ik daarom op deze blog wie net als ik de liefde voor het wandelen heeft ontdekt. En wie er, net als ik, ook een beetje anders is door gaan leven. En ik moet bekennen: het aantal reacties was echt overweldigend. Sommige mensen zullen nu wellicht vinden dat ik veel te veel mekker over mijn passie voor wandelen op de radio en op mijn sociale media. Maar ik heb zoveel pakkende en mooie persoonlijke berichten gekregen, dat ik denk dat veel mensen blij zullen zijn om mijn volledige verhaal binnenkort te kunnen lezen.

Ik ga mijn persoonlijke verhaal volledig en eerlijk vertellen in dit nieuwe boek. Maar ik ga ook heel veel tips geven, wandelschema’s, tips om kwetsuren te vermijden, boeiende wandeltochten aanbevelen, verhalen van bekende wandelfreaks vertellen, en zoveel meer. Ik heb nog geen idee wanneer het boek af is en bij welke uitgeverij ik het ga publiceren. Maar ik hou jullie hier natuurlijk als eerste op de hoogte. Ik hoop mijn boek hoe dan ook binnenkort klaar te hebben, en het in 2020 te kunnen publiceren, maar moet er dan toch echt nog wel even aan verder werken. To be continued.