Mijn wandelboek is weer in voorraad!
Nieuws

Mijn wandelboek is weer in voorraad!

Eind juni raakte mijn wandelboek uitverkocht. Nochtans waren er veel mensen die het boek nog niet gekocht hadden en nog wel een exemplaartje wilden. Daarom hebben we toen besloten om voor een tweede druk te gaan. Ook die is in pre-order al volle bak besteld, en begin deze week, toen wij nog op de terugweg van Barcelona waren is die nieuwe voorraad bij ons thuis geleverd. Dus vandaag ga ik de boeken weer beginnen signeren en naar de klanten opsturen.

En het goed nieuws is dus dat je het ook weer kopen kunt. Wil jezelf voor een gezondere levensstijl gaan, of wil je het eens cadeau doen aan iemand. Of wil je gewoon eens lezen wat mijn verhaal over wandelen is. Met mooie foto’s en heel veel goede tips van mezelf en van verschillende experts en andere fanatieke wandelaars, dan kun je je exemplaar nu bestellen en ik stuur het je, al dan niet gesigneerd, deze week reeds op!

Bestellen kan via www.waaromwandelen.be

Gerelateerde nieuwsberichten

Een kleine tip om het nu al wat zomers te maken

Er zijn weinig dingen waar je werkelijk niks aan kunt veranderen. Je kunt je geluk een beetje maken, en je succes ook, maar het weer, daar kan geen mens iets aan doen … Lees meer

Sven India Udaipur

Deze reacties kreeg ik op mijn India-reis op Instagram …

Onze reis naar India zit er op. Ik wil meteen met de deur in huis vallen: ik ben erg dankbaar. Dankbaar voor zoveel indrukwekkende impressies, voor zoveel schitterende ervaringen, voor zoveel dingen die ik weer heb bijgeleerd … Lees meer

Welkom in Barcelona!

Dit wordt mijn nieuwe boek dat binnenkort verschijnt

Sinds het begin van de kerstvakantie ben ik begonnen aan het boek dat ik al lang heb aangekondigd, en waar blijkbaar veel mensen zitten op te wachten. Eindelijk is het zover: Mijn “Barcelona boek” komt er aan … Lees meer

Wat is “Oyster Rockefeller” en is het lekker?

Ik vind oesters best lekker, maar in tegenstelling tot de echt fanatieke liefhebbers ga ik er geen dozijn binnenspelen. Geef me er zes rauw op ijs en ik ben al meer dan gelukkig … Lees meer

Wat is glutenvrij eten en is het een aanrader voor iedereen?

8 januari gluten free day. Gluten zijn de paria’s van het hedendaagse dieet. Een tijdje geleden lazen we in de pers zelfs dat onze Belgische koning Filip zoveel mogelijk glutenvrij eet … Lees meer

Wat is tempura, en hoe maak je het?

Tempura is een Japanse kooktechniek waarbij lekkere ingrediënten, meestal zeevruchten of groenten, in een licht beslag worden gedoopt en vervolgens gefrituurd … Lees meer

Belachelijke fout als je zelf slagroom maakt levert wel een topidee op!

Zelf slagroom maken is het makkelijkste wat er is. Ik doe het zelf vaak, omdat ik ook heel graag roomijs maak, en dat natuurlijk heerlijk is wanneer je dat serveert met een warme chocoladesaus en zelf geklopte slagroom … Lees meer

iStock

Een slim trucje om je lief vandaag te verrassen

Over exact twee maand is het… 14 februari. Dan is het Valentijn. Het feest van de liefde. Maar zoveel mensen vinden dat een commercieel gedoe en zien het niet zitten om dan het verplichte romantische nummertje op te voeren … Lees meer